Ekibinize çalışacak çalışkan adam mı lazım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

By.Solver

Kayıtlı Üye
Acil İş arıyorum Okursanız sevinirim (Güncel)

İzmir içi real iş tekliflerine de açığım arkadaşlar bilgisayar teknik servisi olur gıda hizmet sektörü magazacılık vs

İlan Günceldir

Ekibinize çalışacak çalışkan adam mı lazım işte o benim
Render.upload.download ve benzeri her türlü işte sizlere yardımcı olabilir işinizi yapabilirim

Site editörlük işlerinizi de yapabilirim
[MENTION=9639]maihes[/MENTION] [MENTION=10442]karadeli[/MENTION] [MENTION=13409]deLgech[/MENTION] [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] [MENTION=8777]YtKoRaY[/MENTION]

arkadaşlar etiketledim kusuruna bakmazsınız umarım şuan sizin yada çevrenizin sanal alem yada real de personel ihtiyacı varsa şartları uygun olan bir iş yada ek iş arayışı içindeyim

ihtiyac dahilinde yazan yada yönlendiren olumlu olumsuz dönüş yapan olursa sevinirim :)

Son düzenleme:
Bana lazım ama önce bi ekip kurmalıyım :D
Bir pm'ye bakar hocam burlardayız konuşuruz lazım olursa :)
skype den yazsana bana
Msj attım kardeşim.
Ben izmirdeyım 1 ay sonra bana olbılırsın hocam :D

Abi [MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION] kardeşimiz yardım sever bir insandır sağolsun ama şuan ülke dışında
sanada bana da şuan bişi yapamaz
gurbet hasreti vardır şimdi onda memlekete dönsün bi çiğköfte partisi veririk bi özlem giderir sonra oturur konuşuruz yutup'u :p
Bu arada bizde fikir alışverişinde bulunabiliriz abi varsa destek verebileceğim bir konu bilgim dağilinde yardımcı olmaya çalışırım yada tam tersi sen bana yardımcı olursun belki :D senin bunalma durumlarına bende girdim çıktım hatta yeni çıktım diyebiliriz arada kafa dağıtmak gezmek aktiviteler e katılmak şart abi :) bir plan program yapmamız lazım çalışmak sosyallik vs için [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION]

Konu güncel bu arada arkadaşlar

Son düzenleme:
Aranan kan bulundu. Konu kilitlenebilir ilgi gösteren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Allah utandırmasın diyelim :)

Değişiklerle birlikte ilan güncellenmiştir arkadaşlar not düştüm en alta oradada son durum yazmakta alıntının en altında

İlan Günceldir

Arkadaşlar şu son aylarda çok sıkışık bir durumdayım ytden yana düzenli bir gelirim yok dahası tutturamadım tutturamıyorum
işsizim şuan bu arada konu güncell daha önce realde iş bulmuştum
şuan çalışmıyorum

Ekibinize çalışacak çalışkan adam mı lazım işte o benim
Render.upload.download ve benzeri her türlü işte sizlere yardımcı olabilir işinizi yapabilirim

İlan Günceldir

sağlam iş verebilcek ve güvenilir arkadaşların iş tekliflerine açığım
pm yada skypeden iletişim kurabilirsiniz

arkadaşlar mümkünse mail açıcılığı olmasın mail açıcılığı olcaksa uzun süreli düzenli kazanç sağlayabiliceğim mümkünse ölücül fiyata çalıştırmıyacak teklif olursa mail işini o şekilde kabul edebilirim
çalışma saatleri ve şartlarını iş veren arkadaşlarla konuşup anlaşırız

Önemli Not: Önceden yazan arkadaşlar olmuştu bazılarına geç dönüş sağladım yada sağlayamamıştım değerli bir kardeşimle anlaşmıştık ama o aralar kendime ait internetim sorunluydu ödemelerden ötürü komşudan alıyordum oda sıkıntı çıkarınca internetsiz kaldım bir dönem
şuan internet sıkıntım yok 1 tanesi bana ait olan 2 internetim var

Değişiklerle birlikte ilan güncellenmiştir.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri