Ekim ayı kazancım hala kesinleşmedi

Dj Precision

Kayıtlı Üye
Ekim ayından 4 hane bi kazancım var. Normal de kasım da kesinleşmesi gerekiyordu ama ana kanalıma telif gelmişti bende onu unutmuşum o yüzden kasımda kesinleşme olmayınca anladım biraz konuları okudum sonra temiz bi gmail hesabı ekledim onu yönetici yapıp diğer kanalı tamamen sildim youtube girip baktım para kazanma aktif mi diye aktif sorun yok ama kesinleşme hala olmamış şimdi ben bu parayı unutayım mı ? ne olduğunu anladım.

pin onayladıysan va banka hesabı ekliyse hesabı sil 90 gün içinde ödenir

Edit:pardon kesinleşmemiş bir bilgim yok telifle ilgili oldugunu sanmıyorum başka bir hata var çözülmesi zor

pin onayladıysan va banka hesabı ekliyse hesabı sil 90 gün içinde ödenir

Edit:pardon kesinleşmemiş bir bilgim yok telifle ilgili oldugunu sanmıyorum başka bir hata var çözülmesi zor

benim pin onayı yapılmış ve banka hesbaı doğrulanmış adsense m spama düştü.bugün kesinleşme de oldu onu da silsem 90 gün içinde ödenir mi garanti mi bu ?

benim pin onayı yapılmış ve banka hesbaı doğrulanmış adsense m spama düştü.bugün kesinleşme de oldu onu da silsem 90 gün içinde ödenir mi garanti mi bu ?
Adsenseyi devre disi birakirken o uyariyi veriyo aslinda 20tl ustu paraniz yatar hesabiniza diye ama tabiki insan guvenemiyo yinede.

tabiki garanti deil benim pin onaylı hesabımda 10k vardı sildim denedim bir sonraki ödeme döneminde ödeme yapılacak dedi adsenseyi sildigim halde adsesne banlandı ödemeden önceki günde.

Zaten ödemeden 1-2 gün önce spama düşenleri banlıyorlar.
Spama düşüp banlanmayan hesaplar oluyor ama neden banlanmıyor bilemiyorum

teeşekkür ederim cevap için. o zaman o para bizden çıktı artık. sağlık olsun ne yapalım kısmet artık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri