Ekim Nazım Kaya'nın videolarını ücretli verebilecek varmı?

joeblack81

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar Amazonda dropshipping satışı için Ekim Nazım Kaya nın video anlatımları var.bu videolar 200 dolar olduğu için alamıyorum.Bu işe girmiş yarı da bırakmış olan yada halen yapmakta olanbirisi varmıdır? mümkünse buna sadece eğitim videolarını bana bulabilecek download yapabilcek 50 dolar karşılığında bana verebilirmisiniz?

Bu adam hakkında pek iyi yazılıp çizilmiyor. Araştırdınız mı siz hocam?

Yaptigin satis facebook reklam giderlerini karsilamiyor ki onuda satis yapabilirsen. Bir diger sorunda abd de sirket ve banka hesabi acmazsan tr ye havale yapamiyorsun. Sirket acman gerekiyr abd de. Sirket acmak ise 750$. Bir ara ugrastim ve bana gelecek ve düzenli bir gelir vaad etmedigi icin biraktim.

Haa birde ekim in facebook grubunda satis yapmis gibi görünenler, biri tarafindan ifsa edildi: Sanirim ya tanidiklari yada botmu neymis.

Yaptigin satis facebook reklam giderlerini karsilamiyor ki onuda satis yapabilirsen. Bir diger sorunda abd de sirket ve banka hesabi acmazsan tr ye havale yapamiyorsun. Sirket acman gerekiyr abd de. Sirket acmak ise 750$. Bir ara ugrastim ve bana gelecek ve düzenli bir gelir vaad etmedigi icin biraktim.

Haa birde ekim in facebook grubunda satis yapmis gibi görünenler, biri tarafindan ifsa edildi: Sanirim ya tanidiklari yada botmu neymis.

yok canım kim ifşa etmiş?ciddimisin?pek inanmadım buna..
video varmı sizde acaba?

Hocam ben inandım valla çünkü satış yaptığını söyleyenler ya yeni açılmış profiller ya da üniversitede marketing okuyanlar falan

tamamen para tuzağı para ile bilgi satmak ne zaman bu kadar dikkat çekici oldu ne oluyor halkımıza ya ? ücretsiz bilgileri ücret karşılığı satın alcam üstüne 200 lira aylık dükkan ücreti üstüne reklam ücreti üstünede üstüne be? 6 ay binlerce lira harcamak lazım ki sonrasında da şansını bekleyesin. Arkadaşım girdi paralar harcadı hepimizden çok bilgi edindi satış yapamadı 190 dolarlık satşda kaldı

Armagan kızılcan var bide amazon satısıyla ilgili kurs veren benim anlamadıgım bu kadar işi bilip daha cok kazanmak varken gidip ders vermekle ugrasanları aklım almıyor

Geçen denk geldim,adam 90 dolara çok satılan ürün listesi almış-üyelerine 10 dolardan listeyi satıyordu..Ben bu kadar Paragöz bir adam görmedim...

Ayrıca sürekli milyon dolar kazanan shopify hesaplarını gösterip duruyor millete,ama kendi 2k üyesi içinde en yüksek satışı yapan kişi ayda sadece 2k$ lık satış yapmış....Yaptığı kar zaten reklamına yetmiyor..

Veriyor gazı hep...üyelerde kredi kartıyla reklam kasıyor facebook ta-ürün satabilmek için...sonuç hüsran artı borç...ama sürekli motivasyon videoları çekiyor spor araba, jet vs...
Dolandırıcılık şekil değiştirmiş resmen....

Papura diye bir YouTube kanalı var ücretsiz eğitimi veriyor. Hatta sanırım arkadaş buradaydı. Bence Ekim Nazım Kaya parayı üyelerden çıkarıyor. Sahtekâr biri olduğunu düşünüyorum.

Armağan Kızılcan'ın yaptığı iş daha elle tutulabilir gidi duruyor.Çinden ürünü tedarikçiden toptan alıp amazondan satıyorlar diye biliyorum.

Nazım Kaya'nın yaptığı iş ise bana tamamen ponzi gibi geliyor.İnstagramda jetlerde resimler son model arabalar toplantılar vs. Türkiye' de çok gördük böylelerini resimleri görünce aklıma direk bunlar geliyor .Zenginim imajı ile daha çok kursiyer çekmek.

Nazım kayanın işi daha çok inandırıcı neden çükn dropshipping yapıyor yanıi FBA programı gibi ürünü baştan aşağı üretip amazonundepolarında bekletip ayrıca masraf yapmıyorsun.sadece ürün beğenilirse alınıyor sonra tedarkçiye yaptırıp satıyorsun mantıklı bence..sadece reklama para harcanıyor şimdilik

Benim böyle konulara bakışım şöyle belki yol gösterici olabilir:

1. Mantık şu olsun, adam zaten onbinlerce dolar kazandığı bir sektörde kendisine rakipler yaratmak ister mi? Sen olsan yapar mıydın? Youtube'dan aylık 10000$ kazandığın bir yöntemi 500 $ a satar mıydın?

2. Videolar, fotoğraflar aşırı şaşaalı , havuzlu villalar, son model arabalar ile çekiliyorsa alt metinde mesaj şudur: bakın bu şekilde bunlara sahip oldum, sen de olabilirsin! Hadi sende aramıza katıl, para ver ki para kazan böyle zengin ol..

Salt eğitim veren bir kurs değil, umut tacirliği kokuyor buram buram. Bi ara üye olmuşum gruba 2-3 gün önce ayrıldım şikayet ettim. Bulaşmayın, bulaşacakları engelleyin

Massimo Amazon Adlı Kurs Satıcısı Dolandırıcıdır. verdiği bilgiler ve gösterdiği kazanç görüntüleri sahtedir. Amazon kurs satıcılarından ücretli eğitim almayın , verdikleri bütün bilgiler youtube da türkçe ve ingilizce olarak var.

ben eğitimini satın alan ilk öğrencilerinden biriyim videolardada 1000 dolar yada suan fiyatlar ne kadar bilemiyorum ama okadar önemli birşey yok he 6 ay içinde 32 bin dolar çiro yaptım %30 kar ama hesabın kapandımı herşey gidiyor ve hesap tekrar açılmıyor birde ekim kaya ile bitmiyor bunun haricinde extenship gibi farkı programlar onlar da ekim kayanın hizmetine dahil değil onlarada aylık 50 dolar ödüyon ve aliexpress den alıyonuz yazan var shopify yapiyor diye varsayımlarla gezinenler var amazon.com dan alıyor .ca da satıyor amazon.com da mutfak ürünlrti diye arattığınız zaman 2milyon ürün cıkıyor amazon.ca da mutfak ürünü diye arattığınız zaman 400k ürün cıkıyor bu farkı o programlar vasıtasıyla kapatıyorsun fakat ekim kayanın anlatmadığı birşey var x markasının ürününü canadada satarken 5 tane marka sahibi izin veriyorsa 10 tanesi izin vermiyor ve şikayet ediyorlar hesabında suspend olup kapatılıyor sonra affedersiniz boku yiyorsun hesabın açılana kadar paralar askıda kalıyor aklınıza takılan merak ettiğinizi sorabilirsiniz para da istemiyorum

ben eğitimini satın alan ilk öğrencilerinden biriyim videolardada 1000 dolar yada suan fiyatlar ne kadar bilemiyorum ama okadar önemli birşey yok he 6 ay içinde 32 bin dolar çiro yaptım %30 kar ama hesabın kapandımı herşey gidiyor ve hesap tekrar açılmıyor birde ekim kaya ile bitmiyor bunun haricinde extenship gibi farkı programlar onlar da ekim kayanın hizmetine dahil değil onlarada aylık 50 dolar ödüyon ve aliexpress den alıyonuz yazan var shopify yapiyor diye varsayımlarla gezinenler var amazon.com dan alıyor .ca da satıyor amazon.com da mutfak ürünlrti diye arattığınız zaman 2milyon ürün cıkıyor amazon.ca da mutfak ürünü diye arattığınız zaman 400k ürün cıkıyor bu farkı o programlar vasıtasıyla kapatıyorsun fakat ekim kayanın anlatmadığı birşey var x markasının ürününü canadada satarken 5 tane marka sahibi izin veriyorsa 10 tanesi izin vermiyor ve şikayet ediyorlar hesabında suspend olup kapatılıyor sonra affedersiniz boku yiyorsun hesabın açılana kadar paralar askıda kalıyor aklınıza takılan merak ettiğinizi sorabilirsiniz para da istemiyorum

e-ticaret işine girelim diyorum ama nerden başlıcaz bilemiyorum. n11 hepsiburada sahibinden, hangisinden nasıl başlamak ve ne satmak gerekir? ve varsa skype rica edebilirmiyim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri