Ekran Kartı Önerisi

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
benim masaüstünde kullanıyorum o modeli alabileceğinin en iyisi. oyun vs için kullanıcaksan diğer bileşenlerinde iyiyse max fps de oynatır.

hocam AMD FX 8320 8X3.5 işlemci 16gb DDR3 Ram var 64 bit sistem bu ekran kartı iyi ve uyuyorsa sisteme alayı mı ?

öncelikle şunu soliyim. ayı ekran kartını bende masaüstü sistemde kullanıyorum , oynatmadıgı hiçbişey yok . ekran kartı uyumlulugu işlemciye baglı değildir , anakarta baglıdır anakart modelini soylebilirseniz veya googlede arattırırsanı karsınıza cıkabilir.

asus nvidia gtx 960m kullanıyorum gayet memnunum hocam linkleki üründe sizi memnun edecektir. oynadığım oyunlar cs go 120 fps , gta v 60 fps

yeni teknoloji ekran kartı almanı tavsiye ederim msi gtx 1060 x6 gb düşük güç tüketimi ve sıcaklık sorunu olmayan bir kart.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri