Ekran Kartı Yok Bari Ses Kartı Olsun

ilyas

Kayıtlı Üye
ekran kartlı server şuan zor gibi bari ses kartlı olsun hangi dil konuşuluyor anlayalım. ses kartlı serverleri de artık hosting satıcıları satsın yok demesin yani. oluru varsa bu işin günahı nedir bir yazın bilelim.

hentzerden makine alabılırsın ses çıkıyo :)

Zaten ses kartlı oluyor serverler, sadece ses hizmetini açmanız lazım.

[MENTION=20687]forexim[/MENTION] o dediğin arkadaş kimse gelsin bilgilendirsin bizi.

Ses kartına gerek yok ki.

Windows Server 2012 kurulu ise ;

Windows + R ile Çalıştır'ı açın ve services.msc yazıp gelen ekrandan Windows Ses'i Başlatın yeter :)

[MENTION=22439]maestaso[/MENTION], redstation dan temin eden arkadaşlar ses olayı yok diyor. şuan redstation merkezli çalışıyor geneli

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION]

Ben sesi olmayan windows 2012 ye rastlamadım kendiliğinden oluyor genelde. Mehmet arkadaş da demiş zaten.

@marcustanley

ben ekran kartıdan önce ses olayı yok diye aylar aylar önce sanal sunucuyu bıraktım. hd render yapıyorum diziler ve filmler dual dil oluyor normal olarak. render yaparken diller arası geçiş yapacam hangi yörenin dilini çevirdiğimi bilmeden render ediyom. çok can sıkıcı durum :)

vds'den yeri geliyor şarkı dinliyorum yeri geliyor video izliyorum 7-8 aydır bu şekilde kullanıyorum. işletim sistemi windows 8.1 sesi açmak içinde herhangi bir çaba sarfetmedim kurulduğunda açıktı.

[MENTION=22439]maestaso[/MENTION], redstation dan temin eden arkadaşlar ses olayı yok diyor. şuan redstation merkezli çalışıyor geneli

şu konudan aldıgım 3-5 vds var hocam benim ve konuda görüldügü üzere redstation veri merkezi.server 2012 kurulu hepsindede ve ses var vdslerde.

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam sanırım windows 2012 kullanmıyorsunuz ama render ve hız bakımından 2012(8.0 8.1) 2008 e göre baya fark ediyor. 2008 i çok düşük makina olmadıkça kullanmamak gerek. Bende render yapıyorum montaj vs sesle birlikte 2012 de çok rahat kendi pc m gibi rahat, 2008 de aynı internet hızı aynı sunucu ama kasıyorda kasıyor.

bilgilendirme için çok teşekkür ederim arkadaşlar. işi bilenin durumu farklı oluyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri