Ekran kartımın kaç mb olduğunu nasıl öğrenebilirim?

Maze

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ekran kartımın özelliklerini öğrenmek istiyorum.Denetim masasından falan baktım özelliklerini göremedim.Kaç mb olduğunu öğrenmek istiyorum.Nerden bakabilirim?

başlat > Çalıştır > dxdiag > Enter Ekran sekmesinde tüm detaylara ulaşabilirsin

dxdiag'da sistemden aldığı ek paylaşımlı hali de görülüyor ve bazen insanlar onu gerçek gb sanıyor, ama bu paylaşımlı olan rakam ekran kartının o kadar gb'ye sahip olduğu anlamına gelmiyor, ekran kartı yapabileceği bazı işlemleri diğer donanımlara yıkarak bir iş optimizasyonu sağlar.

Örneğin benim kartım 6gb ve paylaşımlı hali 14gb olarak yazıyor, bu olayı letgoda vs. milleti kazıklamaya çalışanlar 14GB EKRAN KARTI diye ilan açıyor :D

8AiKsA.jpg

dxdiag'da sistemden aldığı ek paylaşımlı hali de görülüyor ve bazen insanlar onu gerçek gb sanıyor, ama bu paylaşımlı olan rakam ekran kartının o kadar gb'ye sahip olduğu anlamına gelmiyor, ekran kartı yapabileceği bazı işlemleri diğer donanımlara yıkarak bir iş optimizasyonu sağlar.

Örneğin benim kartım 6gb ve paylaşımlı hali 14gb olarak yazıyor, bu olayı letgoda vs. milleti kazıklamaya çalışanlar 14GB EKRAN KARTI diye ilan açıyor :D

8AiKsA.jpg

VDS'te baktım. 1Gb diye sattılar ama 0 gözüküyor. normal mi ?

VDS'te baktım. 1Gb diye sattılar ama 0 gözüküyor. normal mi ?

vds'lerde sanallaştırma yapıldığı için donanımlar yansırken ne denli yansır bilmiyorum hocam, [MENTION=12711]sebastian[/MENTION] vds hizmetleri veren biri belki o bu konuda bilgisi vardır, ama sen bir de ss ekle, hizmet veren arkadaş görür ise mesajı belki bilgisi dahilinde açıklar

8AiKsA.jpg

Türklerden beklenir.
144Gb diye bile satabilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri