ekşi ve inci hacklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemocan03

Kayıtlı Üye
ARkadaşlar geçtiğimiz günlerde peygamber efendimiz Hz.Muhammet mustafa (s.a.v) efendimize ekşi ve inci sözlükte bazıları hakaret etmıslerdı. bu hakaret toplumun çok tepkisini çekmişti. bu tepkilere seyircisiz kalmayan FreWaL & Dr.Ly0n inci sözlüğü ve ekşi sözlüğü hacklemiştir

Ownz Your System !

Siteyi hacklemekle kalmayacak.Böyle giderlerse bu din düşmanlarının kellelerini almak için müslümanlar yarışacak!

Eksi de sorun yok? Sürekli giriyorum.

eksi ssl hatası veriyor

Kod:
eksisozluk.com adresine ulaşmayı denediniz, ancak bunun yerine, kendini *.smarterasp.net olarak tanımlayan bir sunucuya ulaştınız. Bunun nedeni sunucudaki bir yanlış yapılandırma veya daha ciddi bir konu olabilir. Ağınızdaki bir saldırgan, sizin sahte (ve büyük olasılıkla size zarar verecek) bir eksisozluk.com sürümünü ziyaret etmenizi sağlamaya çalışıyor olabilir.
Özellikle daha önce bu site için bu uyarıyla hiç karşılaşmadıysanız ilerlememelisiniz.
Yine de devam et  Güvenliğe geri dön

Yıl olmuş 2013 hala ddos saldırısını hackerlık sananlar var.

dns değiştirdiler bildiğim kadarı ile index vardı bir ara.

Cidden ilginç insanlar. Sözlükler içerisinde din tartışmaları ve küfürler oluyor fakat bunu yapan sadece başka dinlere mensup yada inanmayan insanlar değil. Ülkemizde neden her şey dine bağlanıyor bir türlü çözemedim. Insanlarin başka dinlere inanması - yada hiç inanmaması neden bizim insanımız için bu kadar problem? Bu ülkede özgürlük yok der susarım.

inci sözlük iyi yapmıslar yaptığı capslar küfürlü içerikli yorumlar ondanda beter millet giriyo gülüyo yorumlara bakıyo küfürlerin binbiri havada uçuşuyo benliğine işliyo sonra küfürbaz oldu cıkıyolar bu yaşta

ddos saldirisi yapmislar. 2 gune acilir ama uyari vermeleri iyi olmus

İnciye yapılan her şey mübahtır bence. Terbiye yoksunu insanların sabahtan akşama kadar küfür ettikleri boş ve gereksiz bir site.

Sen çok yanlış gelmişsin ahbap.Mesele nasıl düşündükleri ne düşündükleri değil.Hakaret etmeleri.Kimse kimsenin kutsalına küfür edemez.Şu an ekşi sözlüğe yapılan çok basit bir saldırı olabilir.Bu arada şunu unutmayın bu gibi saldırılar ufakta olsa insanları bu gibi platformlara karşı cephe almasına yarayabilir.Veyahut insanların kutsalına daha bir sarılmalarına ve bilinçlenmelerine farklı metodlar bulmalarına vesile olabilir
Cidden ilginç insanlar. Sözlükler içerisinde din tartışmaları ve küfürler oluyor fakat bunu yapan sadece başka dinlere mensup yada inanmayan insanlar değil. Ülkemizde neden her şey dine bağlanıyor bir türlü çözemedim. Insanlarin başka dinlere inanması - yada hiç inanmaması neden bizim insanımız için bu kadar problem? Bu ülkede özgürlük yok der susarım.

Sen çok yanlış gelmişsin ahbap.Mesele nasıl düşündükleri ne düşündükleri değil.Hakaret etmeleri.Kimse kimsenin kutsalına küfür edemez.Şu an ekşi sözlüğe yapılan çok basit bir saldırı olabilir.Bu arada şunu unutmayın bu gibi saldırılar ufakta olsa insanları bu gibi platformlara karşı cephe almasına yarayabilir.Veyahut insanların kutsalına daha bir sarılmalarına ve bilinçlenmelerine farklı metodlar bulmalarına vesile olabilir

Hocam insanların kutsal değerlere küfür etmelerine kesinlikle ve kesinlikle karşıyım, beni yanlış anladınız sanırım. Mesajımda demek istediğim şey bunu yapanların sadece bu yazarlar olmadığı. Dine inanmayan yada başka bir dine inanan insanlara edilen küfürleri göz ardı edemeyiz. Bunu vurgulamak istedim.
Not: Tartışma olmasın lütfen, sadece düşüncelerimi söylemek istedim. Ben de bir Müslümanım. İslam'a göre de inançlara saygı duymak vardır. Saygılar hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri