Eksik Listesi - YETİMHANE

Kaanbulut

Yasaklanmış
1. Kapri Pantolon (kot yada kanvas)
2. Rambo Atlet (gri ve siyah olması gerekiyor)

50'şer adet alınacaktır.

Arkadaşlar yetimhane de ki arkadaşların eksik listesi bunlar. Ben bakıyorum sürekli ama Kapri Pantolon (kot yada kanvas) pek bulamadım.
Öğlen vakitlerinde defacto fabrika mağazasına gideceğim. Orada bakacağım.

Rambo Atlet için netten baktım çok seçenek var ben bu adamla görüşeyim diyorum.
Satıcı 50 tane atleti tanesini 15 TL'den bırakır diye tahmin ediyorum. Tabi ben 10 TL'ye kadar pazarlık yapacağım. Ama artık ne kadar düşerse.
Bizim burada satan yerler var ama malzeme çok kötü o yüzden pek olumlu bakmadım.

Rambo Atlet linki:
http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/sporcu-atlet-rambo-sporcu-atlet-96920004

[MENTION=12267]Ebat[/MENTION] [MENTION=12551]EricH[/MENTION] [MENTION=7879]Throck[/MENTION] [MENTION=7893]kojoli[/MENTION] [MENTION=9270]pynrs[/MENTION] [MENTION=14016]prens[/MENTION] [MENTION=8554]Battal[/MENTION] [MENTION=12997]exceLLency[/MENTION] [MENTION=12543]OquzAlp[/MENTION] [MENTION=14067]alim hakki[/MENTION] [MENTION=14128]asperger25[/MENTION] [MENTION=9270]pynrs[/MENTION]

Arkadaşlar sizleri bilerek etiket yaptım hem unutmamak adına hemde sizlerde fikir verin diye.
Önereceğiniz yerler varsa ben oralarla da görüşebilirim. Pazarlıkta yapabilirim. Veya sizler arayıp görüşebilirsiniz.

Not: Veya çevrenizde bu tarz ürünleri satanlar varsa onlar ile iletişime geçebilirsiniz. Veya iletişim bilgilerini bana mesaj atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam siz dediğiniz şahısla bir konuşun bakalım.Fiyatta indirim yaparsa alırız.Yapmasa da alıcaz başka çaresi yok :D

alınacak adetler ne kadar yüksek adetlerse toptancıları bakmak lazım daha uygun alınabilir

Ben yurtdisinda oldugum icin bisey diyemem , siz gerekli arastirmalari yapin , ben yardimci olacagim.

Listeye adim yazilsin hocam
Mesgul olma ihtimalime karsi fiyat belli olunca bi pm alirsam cok iyi olur [MENTION=10198]Kaanbulut[/MENTION]

Sen hangisini uygun görürsen payıma düşeni seve seve karşılarım.

hocam rambo atlet için 15 tl çok fazla, normal tuhafiyecide bile 5 tl max. linkini verdiğiniz atlet body takım altıda var, böyle bir modele neden ihtiyaç duydunuz anlamadım ama sadece rambo atlet istiyorsanız bana beden söyleyin bakayım bugün

hocam rambo atlet için 15 tl çok fazla, normal tuhafiyecide bile 5 tl max. linkini verdiğiniz atlet body takım altıda var, böyle bir modele neden ihtiyaç duydunuz anlamadım ama sadece rambo atlet istiyorsanız bana beden söyleyin bakayım bugün
Dombalak genç çocuklar için olacak s m l şeklinde her beden den olması lazım. Sen fiyat arastirabilirmisin

dostum cok güzel dusunmussun. ama bunlar sporcu atleti yanı boxer ve atlet birlikte.. Rambo atlet dersen sadece üstü kapsar. yani bunu cocuklar nasıl kullanacak orda?

Hocam bak konuda da yazdım. 5 TL'ye bizim burada da var. Bunlar genç çocuklar yani beş para etmez ürünü alsak 2 gün dayanmaz.
He gönlünüz el veriyorsa alalım. Ama diyorum ya 5 TL'lik Rambo Atlet ile 10 - 15 TL'lik arasında dağlar kadar fark var. Kendim bizzat gördüm.

Bu rambo atleti ben örnek olarak koydum. Daha uyguna bulursunuz orayla görüşelim?

dostum cok güzel dusunmussun. ama bunlar sporcu atleti yanı boxer ve atlet birlikte.. Rambo atlet dersen sadece üstü kapsar. yani bunu cocuklar nasıl kullanacak orda?

Yanlış ürün koymuşum. Değiştirdim.

Son düzenleme:
Defactodan niye alıyorsun ki ?

git pazara al en ucuz pazarda

Defactodan niye alıyorsun ki ?

git pazara al en ucuz pazarda

Size de açıklama yapayım. Burada en ucuzunu nereden alırız vs bunların peşinde değiliz. Dediğim gibi bizim burada da 5 TL'ye satan yerler mevcut.
Lakin ürün çok kalitesiz bu çocuklar bunları yaz ayında kullanacaklar.
Top oynarken vs vs.

Size de açıklama yapayım. Burada en ucuzunu nereden alırız vs bunların peşinde değiliz. Dediğim gibi bizim burada da 5 TL'ye satan yerler mevcut.
Lakin ürün çok kalitesiz bu çocuklar bunları yaz ayında kullanacaklar.
Top oynarken vs vs.

Ön yargı ile yaklasıyorsunuz.Defacto marka diye kaliteli olacak degilmi.3 adet 10 tlye aldım aynı atletleri 4 senden beri eskimeden üstümde bulunuyor. Yinede karar senin dahada mesaj yazmıyorum tavsiyede buludum kolay gelsin.

Ayrıca ek iş olarak pazarcıyım hafta sonları yapıyorum büyük markalardan daha çok kaliteli ürünlerimiz toptancıdan aldıgımız için

Ön yargı ile yaklasıyorsunuz.Defacto marka diye kaliteli olacak degilmi.3 adet 10 tlye aldım aynı atletleri 4 senden beri eskimeden üstümde bulunuyor. Yinede karar senin dahada mesaj yazmıyorum tavsiyede buludum kolay gelsin.

Ayrıca ek iş olarak pazarcıyım hafta sonları yapıyorum büyük markalardan daha çok kaliteli ürünlerimiz toptancıdan aldıgımız için

Ya güzel arkadaşım neden ön yargı ile yaklaşayım. Neden az vermek varken fazlasını vereyim. Defacto dediğin öyle pahalı bir marka değil.
Ben normal dışarıda giydiğim tişörtleri mi vs her bir şeyimi oradan alıyorum.
11.5 TL 'ye alıyorum.

Ve 1 yıl boyunca sorunsuzca giyiyorum. Bizim burada defacto fabrika mağazası var diye öyle dedim.

Daha uyguna ve kaliteli malzeme alabilecek varsa o alsın. Bu konuyu da o yüzden açtım. Sen gelmişsin halen ön yargı vs diyorsun.

Helal olsun kağan ne guzel bir dusunce ilerde insallah bende boyle bir sey yapabilirim

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri