Eksisozluk Adsense Banlarını Çözmeye Çalışıyor

ilyas

Kayıtlı Üye
elamanlar bu forumda mı bilmiyorum ama adsensenin neden banladığını onlarda anlamaya çalışıyor. eksisozluk hesabı olan varsa elamanlara destek olsun. bu arada aralarında ki sohbet "bu nedir niye oldu ki" gibi şaşkın cümlelerle geçiyor. şimdi ben o sözlükte olacaktım varya hepsini teori manyağı yapmıştım :D

https://eksisozluk.com/google-adsense-hesabinin-devre-disi-birakilmasi--4956070

elamanlar bu forumda mı bilmiyorum ama adsensenin neden banladığını onlarda anlamaya çalışıyor. eksisozluk hesabı olan varsa elamanlara destek olsun. bu arada aralarında ki sohbet "bu nedir niye oldu ki" gibi şaşkın cümlelerle geçiyor. şimdi ben o sözlükte olacaktım varya hepsini teori manyağı yapmıştım :D

https://eksisozluk.com/google-adsense-hesabinin-devre-disi-birakilmasi--4956070

bu ekşini incici fln da işe girerse ozaman yandık

Forumda ekşici çok youtube para kazanma konusunda baya başlık açılıyordu sonra burda tepkileri görünce siliyorlardı ekşicilerden hiç haz etmem. ben incide takılırım. zaten ekşi pkklı yuvası olmuş

burada binlerce insan çözemedi bu haltı onlar mı çözecek :D

Benim bir kaç sene önceki halimi anlatıyor. Bende bir ara Google hizmetleri manyağıydım. Hatta telefonumu bile android almış anroid üzerine kendimi geliştireyim falan demiştim. Ama geçti zamanla. :) Apple gibisi var mı? :)

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hoca da buralardaymış :D ben bu çözümü ondan bekliyordum. Belkide çözdü söylemiyor. Hiç sesi çıkmıyor uzun zamandır :D

onlar geyik den başka bişi bilmez..

burdan kendi blogunun linkini paylaşan arkadaşların adsense reklamlarına 150 kez tıklıyorum. yiyorlar banı.
afiyet olsun.

yazmış biri,İşsiz asosyal topluluğundan başka birşey değiller.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri