El ve Ayak üşümesi sorunu

ODEL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.oguzdelioglu.com
Arkadaşlar özellikle bilgisayar kullanırken ellerim ve ayaklarım inanılmaz derecede üşüyor.Vücudun geri kalan bölgelerinde bir sorun yok.Bunun çözümü var mı ne önerirsiniz?
Teşekkürler

Ayagini sicak basini serin tut bazilarinda vucut isisini kontrol etmek zor oluyor

Oda sıcaklıgı yeterli degildir el ve ayak bunu ilk hiseden yerlerdir bu yüzden açıklaması budur :) +10 Çorap+Terlik ayakları sıcak tutar eller kullandıgın için yöntem yok :D

Ayak ısıtıcısı almanı tavsiye ederim. Ayakları ısıtınca bütün vücut otomatik ısınıyor :)

aynı şey bendede var kansızlıktan dolayı veyahut sinirlenince üşümeye başliyor genelde

evde soba varsa üzerine bu tuğladan koyuyorsun sonra sobadan alıp üstüne basıyorsun
256514.png

Aynı sorun bende de var malesef etkiliyor insanı

Bende'de oluyor ben hergün sabah kahvaltısından sonra yarım bardak pekmez içiyorum. Sonra ver yansın kara ayak yalın bassam üşümem :D

benimde üşüyordu annem bana pazardan patik aldı 5 liraya şuan üşüme felan yalan hikaye arada hararet geçiriyor ayaklarım çıkarıyorum az hava aldırıp tekrar giyiyorum patiklerimi :D

Sabah kalkıyorum ayaklarım sıcacık pc başına oturdum mu mübarek kar üstünde yürür gibi soğuk yer çekiyordur diye altına minder koydun yine aynı. Tek çare sobayı doldurup içerisini kavuruyorum o zaman düzeliyor. :D

Sabah kalkıyorum ayaklarım sıcacık pc başına oturdum mu mübarek kar üstünde yürür gibi soğuk yer çekiyordur diye altına minder koydun yine aynı. Tek çare sobayı doldurup içerisini kavuruyorum o zaman düzeliyor. :D
sigara içiyorsanız, birazda sigarayı abartıyorsanız ayak üşümesi normal. ayaklar kanın en az pompalandığı yer olduğu için sigarada kan akışını yavaşlatıyor. ayaklar soğuk oluyor.

sigara içiyorsanız, birazda sigarayı abartıyorsanız ayak üşümesi normal. ayaklar kanın en az pompalandığı yer olduğu için sigarada kan akışını yavaşlatıyor. ayaklar soğuk oluyor.

Tövbe de ne sigara ne kumar yoktur bizde. Şöyle olabilir ben fulltime çalıştığım için haraketsiz kalıyorum kan sağlıklı dağılmıyor olabilir.

Tövbe de ne sigara ne kumar yoktur bizde. Şöyle olabilir ben fulltime çalıştığım için haraketsiz kalıyorum kan sağlıklı dağılmıyor olabilir.
valla ayak üşümesinin tek nedeni ayaklara yeteri kadar kan gitmemesidir. hareketsiz kalmakda buna neden olabilir.

Bende de aynı sorun var ben doktora tanıstım ilk sorusu bana fazla sigara çay kahve içiyormusun diye sordu çünkü bunlar kansızlık ve demir eksikliğine sebeb oluyormuş bundan kaynaklı dedi.

Bende de aynı sorun var ben doktora tanıstım ilk sorusu bana fazla sigara çay kahve içiyormusun diye sordu çünkü bunlar kansızlık ve demir eksikliğine sebeb oluyormuş bundan kaynaklı dedi.

:) ben içmiyorm o dediklerinizi gine aynı bence hareketsiz kaldıgı için ayaklar

Ayak ısıtıcısı almanı tavsiye ederim. Ayakları ısıtınca bütün vücut otomatik ısınıyor :)

sürekli oturmakdan,az hareket etmekden oluyordur muhtemelen.bende kan sorunu yok,sigara filanda yok konuda denildigi gibi.diger yerlerimde sorun yok ama benimde ayaklar üşüyordu ve ayaklar üşüyünce diger yerleredi etkiliyordu sonra :) gittim bi ayak sobası aldım,mis gibi.şimdi çok şükür üşüme sorunum kalmadı ayaklar sıcacık :D

Aynı Sorun bendede vardı bir yıl önce... anemi = kan eksikliği belirtileri el üşümesi ayak üşümesi kan yetersizliğinden kalpte çarpıntı olur..Koştuğunun zaman elde titreme meydana vücut kontrol edememe gibi durumlar gözlenebilir.

Devlet Hastanesinde Dahiliye git Kan değerlerine baktır. b12 b6 vitamin , magnezyum gibi ilaçlar yazar.

Not: düzensiz beslenme,monoton bir hayat yaşamak 10-15 saat pc başında olmak.Geç saatlerde uyumak.

Doktora git kan değerlerine baktır.ona göre ilaç yazar kullanırsın.1-2 ay sonra tekrar kontrole gidersin...ilaç tek başına yeterli değildir.

Uyku düzeni
Tahin ve Tut Pekmezi
Spor -yürüyüş
Düzenli beslenme

Anemi en büyük zararlarından biride unutkanlık ve bir iş yaparken bunalmak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri