Elektronik Nargile Hk.

pasam bu sigara nargile biraz daha buyuk buna nazaran çekimlik olarak geciyo 1000 nefes 2000 nefes ben en son sordugumda 1000 nefesligi 35 liraydi ama saglikli bulmadigimdan almadim :D normal nargile icerim hic olmazda zararindan eminiz :D eger bakmak istersen arkadasim gostermisti sorarim nerden buldugunu

bende düşünüyorum tavsiye edebileceğinz elektronik sigara varmı dumanı olan v.s hani o hissi yaşatsın istiyorum yoksa bırakamıcam

arkadaşlar önemli olan psikolojik olarak kendimizi rahatlatmak
bunu alırsam en azından gerçek sigaranın zararından kurtulmuş oluruz ben gidip 10 tl parlıement yada marlboro vermek istemiyorum

bıraktığım şu 3 ayda asla sigara krizine girmedim çünkü çalıştığım ortamda tek ben kalıyorum vardiyalı olduğu için daha evvel çok bıraktım ama ortam daki sigara içenlerden bırakamadık :) bide içmeyenlerin ne kadar sigara kokusundan tiksindiklerini çok iyi anlıyorum ne kadarda pis kokuyor nefes alınmıyor bi içenin yanında dururken :)

Son düzenleme:
Bunların kaliteli olanlarına vape deniyor. Eğer kullanmak isteyen varsa hakan_4043 skypeden ekleyin detaylı anlatayım alacağınız kişiyide söyleyebilirim. İnstagramda satıyor çok kaliteli yoğun duman şahane

Bunların kaliteli olanlarına vape deniyor. Eğer kullanmak isteyen varsa hakan_4043 skypeden ekleyin detaylı anlatayım alacağınız kişiyide söyleyebilirim. İnstagramda satıyor çok kaliteli yoğun duman şahane

fiyat ne hocam bende kesinlikle kaliteli duman vermesini istiyorum bide şöle cekincem var ağızda koku bıraıyormu ?

ekliyorum skype

İyi hatırlattın, nevalelerimi çıkardım. Bazı likitlerin son kullanma tarihi 1 ay geçmiş, bikaçtanesi 1 hafta sonra bitiyor. Bir sömüreyim şunları :) :)

Ağızda koku filan bırakmıyor. Hatta kokusu çok iyi :)

fiyat ne hocam bende kesinlikle kaliteli duman vermesini istiyorum bide şöle cekincem var ağızda koku bıraıyormu ?

ekliyorum skype

Fiyatları 200den başlıyor 5 sene gider yani nargileden çok duman çıkarıyor likitleri var tatlı ağızda koku kesinlikle yok. Skypeye akşam dönüş yaparım

Fiyatları 200den başlıyor 5 sene gider yani nargileden çok duman çıkarıyor likitleri var tatlı ağızda koku kesinlikle yok. Skypeye akşam dönüş yaparım

bekliyorum hocam
şöle keyifle metrobüste çıkarır cepten bi yakarım nasıl olsa duman kokusu yok :D:D

bende dün sipariş verdim yarın gelcek inşallah :) tavsiye üzerine aldım ve sigaraya kıyasla daha iyiymiş

acaba ağızlık değişmek zorundamıyız gerçek nargile ağızlıkları inanılmaz pislik biriktiriyor die çok sağlıksız

http://www.ytpara.com/e-ticaret/63493-sigara-illetini-biraktiriyoruz-7.html şöyle bir konum vardı her şeye muhalefet arkadaşlar saldırmıştı. İçmeye devam ediyorum, ben de de gösterilen videoda ki sigaranın italyan ilaç firmasının ürettiği modeli var ilgilenenlere temin edebiliyorum halen

http://www.ytpara.com/e-ticaret/63493-sigara-illetini-biraktiriyoruz-7.html

Youtube2014 Adlı kullanıcının mesajı şöle:
e sigarayi bir yila yakin kullandim ve kimseye tavsiye etmiyor. Asiri derecede nefes darligi yapiyor merdivan cikamaz hale geliyorsunuz. Bir süre sonra bütün vücüdünüzda ciban gibi kocamam sivilceler cikmaya basliyor, ne saman ki e sigarayi birakirsaniz sivilcelerde kayboluyor. Cigerlerde sulanma yapiyor. Dahasida var...

hakikaten varmı öle bişi

http://www.ytpara.com/e-ticaret/63493-sigara-illetini-biraktiriyoruz-7.html

Youtube2014 Adlı kullanıcının mesajı şöle:
e sigarayi bir yila yakin kullandim ve kimseye tavsiye etmiyor. Asiri derecede nefes darligi yapiyor merdivan cikamaz hale geliyorsunuz. Bir süre sonra bütün vücüdünüzda ciban gibi kocamam sivilceler cikmaya basliyor, ne saman ki e sigarayi birakirsaniz sivilcelerde kayboluyor. Cigerlerde sulanma yapiyor. Dahasida var...

hakikaten varmı öle bişi

hocam alınan ürünün kalitesine göre değişiyor gerçek marka ve taklit ürünler arasında dağlar kadar fark oluyormuş okuduklarıma dayanarak söylüyorum

babam bi ara alıp satıyordu güzel para var bu işte.ama içimi pek birşeye benzemiyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri