Elim kolum bağlandı ne yapsam olmuyor bunaldım artık

• Kullanıcı babs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

babs

Kayıtlı Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar

bu aralar youtube ile baya başım dertte. yt ye başlayalı yaklaşık 5 ay oluyor ilk ödememi mart ayında aldım olay ondan sonra koptu. mart ayından bu yana 6-7 hesap açıyorum hep topluluktan gidiyor mayıs ayında iyice sıklaştı 1-2 kanal açıyorum 1-2 gün sonra topluluktan gidiyor adsenseye bağlı olanda bağlı olmayanda. dün pc ye format attım yeni adsense hesabı açtım bugün mac adresini değiştirdim ip zaten değişik şekilde biraz önce bi gmail açtım spama düşmesin diye başka mail adresine mail attım tak anında askıya alındı daha 10 dk bile olmamıştı gmaili açalı.
zaten bir işte çalışmıyorum bi sürü borcum var birde yt de böyle olunca inanın çok bunaldım.

Edit: başlıkta hata var oluyor yazmışım olmuyor yazıcaktım.

Cevap: Elim kolum bağlandı ne yapsam oluyor bunaldım artık

sürekli değiştiriyorum zaten.

Her seyi yenilenmissin problem neyden kaynaklaniyor bende merak ediyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her seyi yenilenmissin problem neyden kaynaklaniyor bende merak ediyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işin daha da garibi gmail hesabı açtım açar açmaz askıya alındı tel onayı istedi.

Google ne mesaj vermek istiyor artık cözemiyorum ben sahsen.
Dün 50 tane yandex uctu.Tamam yandex kullanma diyorsun gmail acıyorum yine ucuyor.
Demek ki ağanın eli öpülmez mesajı vermek istiyor :D

Google ne mesaj vermek istiyor artık cözemiyorum ben sahsen.
Dün 50 tane yandex uctu.Tamam yandex kullanma diyorsun gmail acıyorum yine ucuyor.
Demek ki ağanın eli öpülmez mesajı vermek istiyor :D

yapan nasıl yapıyor bu işi ?

mail satın al...belli ki açmanda sorun var.

nasıl boş kanalı spama düşürüyonuz arkadaş hade yandexleri anladım orda kıyım yaptı resmen çerezleri sil ipyi değiştir mozilla gizli sekmede çalış bakayım kapanacakmı tekrar

nasıl boş kanalı spama düşürüyonuz arkadaş hade yandexleri anladım orda kıyım yaptı resmen çerezleri sil ipyi değiştir mozilla gizli sekmede çalış bakayım kapanacakmı tekrar

boş kanal değil hocam boş kanal olsa yine iyi daha gmaili açar açmaz askıya alındı. önerini denerim saolasın.

pc karalisteye alınmış olabilir mi sizce.

Bence yapman gereken temiz mac,temiz çerez ve temiz ip.
Bunları yapıpda hala sorun devam ediyorsa konuya daha bilgin kisileri cagırmak lazım :)

Aynı sorunlari bende yasadim pes etmek yok gmail satin al bir süre o gmailleri kullan ve 1 hesaba günlük 20 videodan fazla atma askiya alinmalarin azalcaktir.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence yapman gereken temiz mac,temiz çerez ve temiz ip.
Bunları yapıpda hala sorun devam ediyorsa konuya daha bilgin kisileri cagırmak lazım :)

zaten dün pc ye format attım yeni adsenseye başvurdum mac adresini değiştirdim ip adresini değiştirdim daha ne yapayım

3cx de kullandigin numaralari baskasida acarken kullandiysa onun hesapları kapandiginda sizunkilerde gidiyor olabilir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri