Elimde 300 Adet Boş kanal var Hangi Partnere Sokmam Lazım

• Kullanıcı serricatil1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

300 Kanalı Hangi Networkde Degerlendirmem Gerekir

• 300 Freedom

Oy: 13 27,1%
  • 300 Musıc natıon

Oy: 4 8,3%
  • 150-150 Paylaştır

Oy: 7 14,6%
  • 200 Freedom-100 Musıc Natıon

Oy: 2 4,2%
  • 200 Musıc Natıon-100 Freedom

Oy: 0 0,0%
  • Musıc natıona Hiç Bulaşma

Oy: 5 10,4%
  • Freedoma Hiç Bulaşma

Oy: 1 2,1%
  • Awe Hala iyi bir Seçenek onada kanal at

Oy: 5 10,4%
  • Bu 3 Networkede girme paranı alamassın

Oy: 11 22,9%

• Kullanılan toplam oy
    48

serricatil1

Kayıtlı Üye
Meraba arkadaşlar ben yeni olarak 300 kanal aldım ama bunları adsensede değerlendirmek istemiyorum normalde musıc natıons çalışırdım ama konularında çok fazla sıkıntı ve bloke görmeye başladım ama bir okadarda ödeme gördüm kafam iyice karıştı

Abimin ve benim paypalımız var boş kanal kabul eden partnerler benim bildiklerim

Musıc natıon
Freedom var sizce hangisi mantıklı bir anket olucam katılırsanız sevinirim.

o kadar kanal koyunca farkedilmeyecek mi sanıyorsun.
boş kanal alıyor diye de çöplüğe çevirmeyin.sonra girecek partner bulamayacağız.

o kadar kanal koyunca farkedilmeyecek mi sanıyorsun.
boş kanal alıyor diye de çöplüğe çevirmeyin.sonra girecek partner bulamayacağız.

hocam zaten en az 5-6 tane satış konusu var farkedilmeyecek derken bu arkadaşlar bu işin birde satışını yapıyorlar benmi çöplüğe çevirmiş olucam bu networkleri

[MENTION=12033]daralll[/MENTION] sonu öyle gözüküyor .. En son adsenseye geri dönecek %90 nı

hocam zaten en az 5-6 tane satış konusu var farkedilmeyecek derken bu arkadaşlar bu işin birde satışını yapıyorlar benmi çöplüğe çevirmiş olucam bu networkleri
o satılanların paypalı değiştiriliyor ve içine farklı içerik atılıyor.siz de on tane içerik varsa üç yüz kanala on tane içeriği çevirip çevirip atacaksınız.bunlar sadece iki paypala kayıtlı olacak.ilk kanal kıyımında parayı çekemeden hepsi kapatılacak mı orası da ayrı konu.

hepsini freedom'a salla. Forumda gördügüm kadarıyla kanal kapansada parayı veren tek partner

o satılanların paypalı değiştiriliyor ve içine farklı içerik atılıyor.siz de on tane içerik varsa üç yüz kanala on tane içeriği çevirip çevirip atacaksınız.bunlar sadece iki paypala kayıtlı olacak.ilk kanal kıyımında parayı çekemeden hepsi kapatılacak mı orası da ayrı konu.

Hocam zaten bunları istesemde kendim sokamam hemen:D çok uzun sürer diye düşünüyorum

Satıcıların konusunda farklı ipden başvurmak gerekir diyor ayrıca benim bunu yaparkenki tek amacım toplu para kazanma gibi durumların takibini yapmamak

bunların dışında zaten düşünüyorum sizinde dediklerinizi

Annem ve babam adınada paypal açmayı düşünüyorum veya gerekirse adsense gibi paypalda satın alınıyorsa onuda alabilirim bilginiz varmı bu konuda parayla satanlar varmı hocam

Freedom, music nations ve awe arasında paylaştır. Eğer 2000 izlenme yapabilirsen life a da sokabilirsin.

O kadar kanali gectim sen ayni partnere 50-60 kanal soksan hic birinin odemesini alamazsin. Freedom kapansada oduyor diyenlere, spamdan kapanan kanalimin dashboardi silindi ve odemesi yapilmadi.

Freedom, music nations ve awe arasında paylaştır. Eğer 2000 izlenme yapabilirsen life a da sokabilirsin.

hocam 2000 izlenme yaptım ama kabul edildikden sonra tekrar atıldım 4 gün sonra yani oda sanırım uygun içerik olmadıgından ötürüymüş tekrar bende ugrasmadım life için açıkcası

sizi awe ile ilgili konularddada çok fazla yorumunuzu gördüm teşekkür ederim hocam daralll hocamın belirttiği tehlike dahada azalmıs olurmu böyle çok partner arasında paylaştırırsam yani farkederler demişti daralll bu şekilde olursa daha dogru olur sanırım

O kadar kanali gectim sen ayni partnere 50-60 kanal soksan hic birinin odemesini alamazsin. Freedom kapansada oduyor diyenlere, spamdan kapanan kanalimin dashboardi silindi ve odemesi yapilmadi.

Hocam Farklı tarihlerde başvursam ve 4 paypala ayırsam bu kanalları yani şöyle olsa 320 kanal soktum diyelim

1.paypaldan Freedom için 10 awe için 10 musıc natıon için 10
2,paypal
3.paypal
4.paypal

toplam 120 kanal yapar bu şekilde ödeme almam zorlaşırmı

sağlam 300 kanalı nasıl buldun ? Eğer birinden aldıysan, günün birinde komple kapanma ihtimali yüksek.

tüm kanallara aynı paypal adresini vermek toplu kapanmaya sebep olur mu?

Türk milleti olarak mokunu çıkarmakta üstümüze yok arkadaş adam gibi bi freedom kaldı 300-500 kanal sokarak onuda mafedeceğiz. Kişisel almayın genel olarak böyle

senin aklından zorun var
bi de anket açmış hey yarabbi
bu piyasa işi.sen 300 kanal dersin oha adam 300 kanal atıyor der başkası açar o kadar bi başkası psikopattır zaten bunlar 300 se ben 3000 açarım der ..
ee noldu senin kazanç 10 kanalla kazancağını şimdi 1000 açsan kazanamazsın..bu yaptığın mantıklı mı şimdi seri katil.
ne düşünüyorsan kendin yap böyle milleti gaza getirme
üç beş ne diyeceği belli milletin zaten.

konuyu da silsin adminler lütfen..böyle şeylerin kilitli kalması bile anlamsız.

Ne kadar gereksiz yorumlar anket yapmasi yanlis ama istedigi kadar kanal gecirir bu kimsenin haddine degil yok geciremezsin falan filan.Asiri spam yapan 1000 video basan 400-500 kanal acanlar yuzunden adsense zorlasti unlem geldi.Sms onay sistemleri asiri kullanimdan dolayi 3cx,twilio bitti! biz birsey dediktemi simdi boyle sacma yazismalar donuyor biraz kendinize gelin....

Ne kadar gereksiz yorumlar anket yapmasi yanlis ama istedigi kadar kanal gecirir bu kimsenin haddine degil yok geciremezsin falan filan.Asiri spam yapan 1000 video basan 400-500 kanal acanlar yuzunden adsense zorlasti unlem geldi.Sms onay sistemleri asiri kullanimdan dolayi 3cx,twilio bitti! biz birsey dediktemi simdi boyle sacma yazismalar donuyor biraz kendinize gelin....

İyi ya işte her şeyi bitirdiler bunuda bitirsinler ondan sonra eski usül para kazanmalara devam ederiz kimisi sitesiyle uğraşır, kimisi upload yapar para kazanır müstahak size

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri