elimde binlerce tel no ve mail var ne yapabilirim

• Kullanıcı feyza
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

feyza

Kayıtlı Üye
elimde binlerce tel no ve mail var ne yapabilirim sorum bu başlıkta belirttiğim gibi

Kullanırsın yada forumda satabilirsin. Banada verebilirsin :P

Maili bilmemde telefon numaralarını satarsan başın belaya girebilir.

Not:Tabi reel kişilerin telefon numarasıysa bunlar.

Maili bilmemde telefon numaralarını satarsan başın belaya girebilir.

Not:Tabi reel kişilerin telefon numarasıysa bunlar.

Ne gibi bela illere göre numaralar var yurt dışı türkiye

---------- Mesaj saat 14:21:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:20:36 civarında gönderildi. ----------

Kullanırsın yada forumda satabilirsin. Banada verebilirsin :P

Nasıl kullancam

elimde binlerce tel no ve mail var ne yapabilirim sorum bu başlıkta belirttiğim gibi

Merhabalar,

Öncelikli olarak elinizde bulunan telefon numaraları sim kart şeklindemidir ?
Sim kart şeklinde lbulunuyorsa hangi ülke ve hangi operatördür.
Telefon numalaraları bir data olarak mı elinizde bulunmaktadır ?
Elinizdeki dataların stok durumlarını belirtirseniz daha detaylı bir ne yapabilirsiniz belirtebiliriz.

Elinizde bulunan mailler ne şekildedir. yahoo.com, gmail.com, gmail.com vs.
Bu şekilde bir sıralama yapabilirsiniz.

Yukarıda da belirttiğim üzere sizlerden bu bilgileri almadan neler yapabileeğiniz hakkında net fikirler sunmak istemeyiz. Sebebi ise, gidin hepsini satın yada ticaret yapın dediğimizde kullanıcılar sorun yaşarlarsa, direkt olarak onay veren arkadaşlar zan altında kalırlar. Buda hiç hoş bir durum olmaz, kişiler üzülür,kırılır ve mağdur olur.
En kısa zamanda cevap verebilirseniz, detaylıca yardımcı olabiliriz.

Saygılarımla

Eğer benim anladığım şekilse 100lerce kanal açıp köşeyi dönebilirsiniz :D spam yansınn

telefon numaralarını satamazsın bir işe yaramaz hesapları satabılırsın tabiki temiz iş yapman gerek sonucta senın değil onlar satarsın 2 gun sonra adam hesabını geri alır alıcı yakana yapışır ugrasırsın

Ne gibi bela illere göre numaralar var yurt dışı türkiye

---------- Mesaj saat 14:21:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:20:36 civarında gönderildi. ----------

Nasıl kullancam

Şöyle sen diyelim bu numaraları bir reklam firmasına sattın,satın alan adamlarda o telefon numaralarına sürekli reklam mesajları göndermeye başladılar içlerinden biri reklam mesajı gönderen kişiyi şikayet ettiğinde reklam firması ben bu numaraları şu kişiden satın aldım der iş sana da sıçrar.

arkadaş galiba fiziksel olarak değil de numara olarak, yani kişi bilgileri (ad soyad, tlf, mail) olarak var demiş sanırım. toplu mail atıllıp tanıtım yapılabilecek cinsten bilgiler var galiba. yani kendisi maillerin şifrelerini vs bilmiyor, sadece adreslerini biliyor.

Numaralar data seklinde il bazlı sektör bazlı olarak mail adresleri hotmail yahoo gmail hepsi var info olanlar var bu sekilde

---------- Mesaj saat 14:30:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:27:40 civarında gönderildi. ----------

arkadaş galiba fiziksel olarak değil de numara olarak, yani kişi bilgileri (ad soyad, tlf, mail) olarak var demiş sanırım. toplu mail atıllıp tanıtım yapılabilecek cinsten bilgiler var galiba. yani kendisi maillerin şifrelerini vs bilmiyor, sadece adreslerini biliyor.

Aynen bu şekilde elimde şifreleri olanlarda mevcut facebook hesaplarındamevcut

---------- Mesaj saat 14:31:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:30:29 civarında gönderildi. ----------

Şöyle sen diyelim bu numaraları bir reklam firmasına sattın,satın alan adamlarda o telefon numaralarına sürekli reklam mesajları göndermeye başladılar içlerinden biri reklam mesajı gönderen kişiyi şikayet ettiğinde reklam firması ben bu numaraları şu kişiden satın aldım der iş sana da sıçrar.

İsim olarak msj atınca sıkıntı olmuyor araştırdım

bi ara ekşide bi vatandaş vardı her gün bilmem nerenin telini yazıyordu başka bi işi yoktu o geldi aklıma :D

Numaralar data seklinde il bazlı sektör bazlı olarak mail adresleri hotmail yahoo gmail hepsi var info olanlar var bu sekilde

e-ticaret ile uğraşan kişilere mail datası olarak satabilirsin. Ek olarak diji ve d smart ile ilgili bayisi olanlara da telefon datasını satabilirsin.

Önemle belirtmek isterim ki ; Bu işlemleri yapmak yasal olarak suçtur. E-Mail adresleri de artık bu yasanın içerisindedir. Kişi özeline girmektedir. Herhangi bir ihbarda yada suç durumunda haksız konuma düşebilirsiniz. Dikkatli olunuz.

Sizlere yapabilecekleriniz ve yaptıktan sonra olabilecek durumları belirttim. Umarım faydalı olur.

e-ticaret ile uğraşan kişilere mail datası olarak satabilirsin. Ek olarak diji ve d smart ile ilgili bayisi olanlara da telefon datasını satabilirsin.

Önemle belirtmek isterim ki ; Bu işlemleri yapmak yasal olarak suçtur. E-Mail adresleri de artık bu yasanın içerisindedir. Kişi özeline girmektedir. Herhangi bir ihbarda yada suç durumunda haksız konuma düşebilirsiniz. Dikkatli olunuz.

Sizlere yapabilecekleriniz ve yaptıktan sonra olabilecek durumları belirttim. Umarım faydalı olur.

Data olarak satmakta sucmu bunları onu anlamadım

İsim olarak msj atınca sıkıntı olmuyor araştırdım

Hayır hocam bu dediğiniz her şekilde suç.Gerçi beni ilgilendirmez ama uyarıyım dedim numaraları alacak kişinin numaralarla ne yapacağını bilemezsiniz.Çok dikkat edin.

Hocam konuyla alakasız ama herkese söyleyeyim de aklınızda bulunsun. Eskiden sadece Türk Telekom vardı ve numara gizleyebiliyorduk. Satıldıktan sonra rekabet için 118xx, 118yy gibi numaralar çıktı ve bunlarda bu bilgiler mevcut ve istedikleri kişilere verebiliyorlar. Buna cep operatörleri de dahil.

Ben numaramı gizlemek istiyorum dedim operatöre. Bana verdiği cevap: Avea, VodaFone, Turkcell, 118xx, 118yy, 118zz ... vs. ne kadar numara varsa hepsini tek tek arayıp gizlemezseniz numaranızı yine bulurlar.

reklam amaçlı telefon numaramdan mesaj atan, arayan kişilere çok sağlam sövüyorum haberin olsun :D

e-posta'da spam'a alıştık bir derece :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri