Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır bu foruma üyeyim ve üyeliğimin ilk gününden bu güne kadar hep piyasayı takip edip ticaret yapmaya çalıştım. Beni sevenler, sevmeyenler ve tanımayanlar olduğunu bildiğim gibi işleri bırakmam gerektiğini de biliyorum. Kendimi akademik düzeyde geliştirmem için üniversiteye gitmem gerekiyor sadece böyle kalıcı olabileceğimin farkındayım ancak yaşıtlarıma göre çok gerideyim çünkü onlar ders çalışırken ben buralarda çalıştım. Amacım duygu sömürüsü yapmak değil zaten bugünden sonra bir daha foruma girmeyeceğim çünkü işin sonuna geldim takdir edersiniz ki üniversiteye gitmeden pek de yaşanılmıyor bu ülkede. Dolayısıyla elimdeki tüm sistemleri satıp özel ders paramı çıkarmaya karar verdim özel ders çünkü bir yerlerden ders almadan imkanı yok yetiştiremem onlarca konuyu. Tüm bunlardan ötürü destek olmak isteyen birileri olursa gerçekten makbule geçer bu yüzden aşağıya banka bilgileri ile PayPal hesabımı da bırakacağım.
Satılık sistemler;
*1.5k organik(ortalama +300 takipçili) userli TT paneli.
*DM virüsü.
*Oto RT-FAV scripti.
*Şifre değiştirici, Suspend kontrol ve Official API bot.
*TweeTools kaynak kodları ve tüm hakları.(Satış TweeTools v1.2 - Hesap Açıcı(Profil Resimli, Mail Onaylı), Hesap Doldurucu, Mention Bot, API Bot)
*InstaGT kaynak kodları ve tüm hakları.(InstaGT v1.5 - Instagram Geri Takip, Beğeni ve Reklam Botu)
*Facebook Oto Poster kaynak kodları ve tüm hakları.
İletişim;
PM
Satılık sistemler;
*1.5k organik(ortalama +300 takipçili) userli TT paneli.
*DM virüsü.
*Oto RT-FAV scripti.
*Şifre değiştirici, Suspend kontrol ve Official API bot.
*TweeTools kaynak kodları ve tüm hakları.(Satış TweeTools v1.2 - Hesap Açıcı(Profil Resimli, Mail Onaylı), Hesap Doldurucu, Mention Bot, API Bot)
*InstaGT kaynak kodları ve tüm hakları.(InstaGT v1.5 - Instagram Geri Takip, Beğeni ve Reklam Botu)
*Facebook Oto Poster kaynak kodları ve tüm hakları.
İletişim;
PM
Son düzenleme: