Elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıcagım. Ekleyebilirsiniz.

Dizici

Yasaklanmış
Arkadaşlar Merhaba Skype Adresim Profilimde yazıyor , ytpara.com'dan onlarca kişi ekliyor günde . Dahada çok eklensin istiyorum Skype : UmutAkcicek

Amacım : Serkan abinin herkese cevap vermesi mümkün degil , he ben fırsat bulabildim ona sorular sordum ögrendim ve kazanıyorum , ondan ögrendiklerimi size seve seve aktarırım . Gerek bazen konferans bile yapabilirim . Hem ona yardımım dokunur hem size . Böyle birşey düşündüm .

He şu skypede ki eklenme sayısı artınca düşünün serkan abinin skype profilini bide benimkini düşünün , ben bile bu halde yetişemiyorum , adama harbiden hak veriyorum :)

Eğer ki bu konunu faydasını görürseniz , size bildiklerim kadar yardımcı olabildiysem bi teşekkürü borç bilirim .

D.P : Bu konu sürekli güncellencektir . S.S.S kısmı eklenecektir . Ve sizden ricam lütfen sorularınızı ilk başta maddeler halinde sıralayın :) Cevaplamak daha kolay oluyor :)

hocam Çok teşekkürler
ekledim

Erken davrandım sanırım :) teşekkürler.

aslında bu konu altında skype paylaşımı yapabiliriz
Paylaştıkça bilgimiz çoğalır

Arkadaşlar Merhaba Skype Adresim Profilimde yazıyor , ytpara.com'dan onlarca kişi ekliyor günde . Dahada çok eklensin istiyorum Skype : UmutAkcicek

Amacım : Serkan abinin herkese cevap vermesi mümkün degil , he ben fırsat bulabildim ona sorular sordum ögrendim ve kazanıyorum , ondan ögrendiklerimi size seve seve aktarırım . Gerek bazen konferans bile yapabilirim . Hem ona yardımım dokunur hem size . Böyle birşey düşündüm .

He şu skypede ki eklenme sayısı artınca düşünün serkan abinin skype profilini bide benimkini düşünün , ben bile bu halde yetişemiyorum , adama harbiden hak veriyorum :)

Eğer ki bu konunu faydasını görürseniz , size bildiklerim kadar yardımcı olabildiysem bi teşekkürü borç bilirim .

D.P : Bu konu sürekli güncellencektir . S.S.S kısmı eklenecektir . Ve sizden ricam lütfen sorularınızı ilk başta maddeler halinde sıralayın :) Cevaplamak daha kolay oluyor :)

bir müddet sonra ekleyeceğim bekle beni :D

Çok iyi düşünmüşsünüz ekledim

Yaklaşık 5 dakika yazıştık
Harika bir kişilik.
Muslera hocamın veliahtı mı desem:)
Muslera hocam gibi yardımsever insanlar zincirien katıldığın için teşekkürler hocam
Kendisi sorularıma yanıt verdi.Bir fikir istedim harika bir fikir verdi. Lütfen böyle arkadaşları küstürmeyelim
Selam ve dua ile

ekledik reiz, kabulun bekleniyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri