Elinizde bir trikopter olsaydı ?

• Kullanıcı izzzetc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

izzzetc

Kayıtlı Üye
evet dostlar elinizde bir adet trikopter olsaydı(ortalama 1 saat uçabilen üzerine kamera takılabilen 3 pervaneli hava aracı uzaktan kumandayla kontrol edilebiliyor titreme yok havada sabit kalabiliyor) ne tür şeyler çekerdiniz...
Konuyu açma sebebim fikir sahibi olmak için bir beyin fırtınası ortamı kurmak yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :D
Not:takılan kamera 4k kayıt yapıyor

http://www.youtube.com/watch?v=SxHwga3Biv8&list=UUsBFAHVa8JK3ENUioYKFHMg

Son düzenleme:
bunların uzaktan kumandası kaç metreye kadar çekiyor?

evet dostlar elinizde bir adet trikopter olsaydı(ortalama 1 saat uçabilen üzerine kamera takılabilen 3 pervaneli hava aracı uzaktan kumandayla kontrol edilebiliyor titreme yok havada sabit kalabiliyor) ne tür şeyler çekerdiniz...
Konuyu açma sebebim fikir sahibi olmak için bir beyin fırtınası ortamı kurmak yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :D
Not:takılan kamera 4k kayıt yapıyor

link koysaydın bizde göreydik :)

gezmeye tatile gittiğin her yerde çekim yapardın işte,turistik mekanlar kuşbakışı çok izlenir yt de..

ama dikkat et bizim millet taşlar görünce :D

hayalim... :) mesela bir olay olunca kimseyi yakklaştırmıyolar sen bunu kullanıp olayı çekersin :) ya da birisi intihar edecekse çatı katına çıkartır adamı yakın çekime alırsın :D

plajlara giderim üstsüz güneşlenenleri çekerim :)

gece görüşü varsa insanların ulaşamadığı bölgelerde çok güzel çekimler yapılırki 4k kameradakı çekim kalitesiyle süper işler çıkarılır diğer yandan kuşbakışı güzel noktalarda çekimler yapılır youtube için çok güzel bi özgün kanal yapabılırsınız elınızde varsa boyle bı fırsat değerlendirmelisiniz

Bir kuşun yuvasını gözetlerdim. Yavruların gelişimini, hareketlerini gün gün kaydederdim. (Biyolog olarak bu düşünce geldi aklıma :D )

bunların uzaktan kumandası kaç metreye kadar çekiyor?

bendeki gözden kaybolana kadar gidip geri geliyor :D bazılarında bi tuş var basınca ilk başladığı noktaya kendiliğinden geliyor :D

---------- Spam Engelliyici 20:32 ---------- Önceki Mesaj 20:30 ----------

link koysaydın bizde göreydik :)

gezmeye tatile gittiğin her yerde çekim yapardın işte,turistik mekanlar kuşbakışı çok izlenir yt de..

ama dikkat et bizim millet taşlar görünce :D

anasayfaya link atılmıştır ona benzer bişey bendekide :D
Valla doğru diyosun yüksekten uçurmak lazım :D

---------- Spam Engelliyici 20:34 ---------- Önceki Mesaj 20:32 ----------

futbol stadyumları çek derbilerde falan stat tanıtımı vs olabilir

ilk aklıma gelen oydu bunu yapabilirim :D

---------- Spam Engelliyici 20:35 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

Bir kuşun yuvasını gözetlerdim. Yavruların gelişimini, hareketlerini gün gün kaydederdim. (Biyolog olarak bu düşünce geldi aklıma :D )

farklı ilginç güzel :D

---------- Spam Engelliyici 20:37 ---------- Önceki Mesaj 20:35 ----------

gece görüşü varsa insanların ulaşamadığı bölgelerde çok güzel çekimler yapılırki 4k kameradakı çekim kalitesiyle süper işler çıkarılır diğer yandan kuşbakışı güzel noktalarda çekimler yapılır youtube için çok güzel bi özgün kanal yapabılırsınız elınızde varsa boyle bı fırsat değerlendirmelisiniz

gece görüşüde mevcut olabilir bu fikir gidilmeyen yer daha çok izlenir :D

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:37 ----------

cam kenarlarında uçururdum.
BSG - biri sizi gözetliyor diye kanal açardım :D

Bu şekilde değilde firmaların tanıtımını yapan binalarını yukarıdan etraftan çeken bi proje var aklımda kurumsal bi montajla resmileştirilip satılabilir :D her müşteri referans hem müşteriden hem yt'den kazanılabilir :D bunun dışında özgün doğa çekimleri filan :D

JTI Phantom 2 vision+ var benim favorim. çok fena bi alet. Fiyatıda diğerleri gibi çok uçuk değil

hocam fiyat ini ve internetteki satis konusunu atabilirmisiniz rica etsem , quadcopter al.ayi dusunuyom , avuc ici kadar sey 150tl kameralisi 750tl

benim cihaz el emeği mühendis arkadaşımın bitirme projesi :D

ben bi kanal buldum hemde türk güzel çekimler yapmış ama kanal ifşa olmasın diye vermiyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri