Eller Ayaklar Bağlı Yüzmek (Bordo bereli SAT komando eğitimi)

• Kullanıcı HancheR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendi Hazırladığınız Videolar
Acemi işi ama utanmadan suratını çektirmende bir başarıdır daha iyi yerlere gelirsin umarım :)

Potansiyelin çok yüksek ama patlayamıyorsun dostum.Cidden anlamadım ben bu işi.git adam gibi bi YouTuber ile konuş reklam yaptır ücretsiz ve düzenli video at yoksa olmayacak.
Ya da gerçekten bahtsızzsın diyecek sözüm bu kadar hakettiklerini alamıyorsun maalesef..inşallah alırsın

Böyle şeyler yapacaksan biraz sık video at bir işi yarasın emeğin boşa gitmesin.
Başarılar.

Potansiyelin çok yüksek ama patlayamıyorsun dostum.Cidden anlamadım ben bu işi.git adam gibi bi YouTuber ile konuş reklam yaptır ücretsiz ve düzenli video at yoksa olmayacak.
Ya da gerçekten bahtsızzsın diyecek sözüm bu kadar hakettiklerini alamıyorsun maalesef..inşallah alırsın

Denemek lazim reklam isini cok sagolasin:)

Böyle şeyler yapacaksan biraz sık video at bir işi yarasın emeğin boşa gitmesin.
Başarılar.

Iste sürekli atabilcek konu bulabilsem kendimi fazla rezil etmeden :)) Sagolasin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri