Emek Verdiğim Kanalımı Acil Satmak Zorundayım

• Kullanıcı KacaK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Hayırlı satışlar kardeşim .Kanalı biliyorum ilerisi için yatırım yapmak isteyen hergün telif gelecekmi diye düşünmek istemeyen arkadaşlar düşünmeden alabilirler .Heleki oyun oynamayı seven arkadaşlar için çok iyi bir kanal olur hazır abonesi var.

Eşleşen falan da var galiba kanalda ki videoları sen çekmedin hocam?

Kanalımda bulunan bütün videoları kendi ellerimle özenli olarak çektim ve düzenledim. Eşleşen uyarısı söylediğim gibi yeni geldi 1ay oldu-olmadı. Youtube'un yeni denetim şeklimidir artık bilemiyeceğim.

hayırlı satıslarda ben mı yanlıs okudum ? 3000$?

Gördüğünüz fiyat doğrudur hocam. Detaylı olarak bilgilendirme yazdım.

kazanç istikrarlı bu çok iyi ama şu anki durumda 20 aylık kazancına kanal satmak biraz fazla,yinede alan zarar etmez diye düşünüyorum hayırlı satışlar.

Kanal çok çok iyi 10.000 abone kolay kazanabilen bir rakam değil.Alan kişiye vereceği paranın fazlasını kazandırır doğru kullanımda.Hayırlı satışlar hocam

Birde RPM nin yüzde 40 komisyon aldığını unutmamak lazım,gerçek kazanç daha yüksek aslında burda gösterilenden ,network değişimi yapılırsa artar kazanç.

hayırlı satışlar ama ben olsam satmam. bu kanalla bütün borçlarımı kapatırdım. 10.000 abone ne demek kardeş. sıkı çalışırsan zaten istediğin o rakamı kazanırsın emeğini boşa çıkarma derim ben şahsen.

Ocak ayinda oyun kanallari sorunlar yasayabilir yeni kurallarla , hayirli satislar.

hayırlı satışlar ama ben olsam satmam. bu kanalla bütün borçlarımı kapatırdım. 10.000 abone ne demek kardeş. sıkı çalışırsan zaten istediğin o rakamı kazanırsın emeğini boşa çıkarma derim ben şahsen.

Hocam bende satmak istemezdim, borçlarım bulunuyor ve işlem yasal işleme dönüşmek üzere acilen satıp borçlarımı ödemem gerekiyor. Teşekkürler

Ocak ayinda oyun kanallari sorunlar yasayabilir yeni kurallarla , hayirli satislar.

O iş biraz zor hocam insanlar emek verip satın aldığı oyunları videolarını çekiyor. Şuan oyun kategorisi en temiz kategoridir. Özgün olduğu için pek fazla karışmıyorlar eğer videoya şarkı felan koymuyorlarsa

Hiç sanmıyorum. Orada kendi emeğiniz var. Dizi değil bu oyun. Ve siz kendi oynadığınız oyunu çekiyorsunuz. Ance büyük firmaların oyun fragmanları falan taş çatlasa 3. kişi ihlali verir. Youtube engel getiriyor dedik de o kadar da değil. Kendi kuyularını kazmazlar. Oyun kategorisinin öleceğini asla düşünmüyorum. Bu işi yapan binlerce insan var.

bu kanalı bende biliyorum hayırlı satışlar kanalın linkini felan istemeyin vermem

Bazi sorunlar var aciklamalariniz eksik.
1:kanal ozgunse eğer eşleşen videolar neyin nesi bunu aciklamalisiniz.cnku eşleşen vermesi için ya baskasinin videosunu paylasmis olmak-uzerinde hak bulunan bir sahne veya şarki bulundurmak - yada video paylasimina izin vermeyen yapimcilarin oyunlarini paylasmis olmak.

2:abone sayiniz iyi ama sadece rakam olarak iyi kanala günde eklenen yeni abone sayisini yazmalisin çünkü.
10k abonesi olan kanala gore izlenimlerinin kotu.kazanclariniz berbat bunun iki aciklamasi olabilir
Ya videolar veya kalitesi kotu videolarinizin izlenme suresi çok az
Yada aboneleriniz balon yani sizi takip etmiyorlar faydasizlar.
3:mesajlarinizda aciklama yaptim bolca demissiniz ama mesajinizin %80i size ve maddi durumunuza dair içerik var.
4: partner şirketinin kesinti miktarini paylasmalisiniz.alan arkadaş ayda 140 dolar biriktirme dahi o parayi kesinti yüzünden alamiyacagini bilmeli
5: kanalin tek ederi abonesidir oda bu kadar para etme 1k dolara teklif veren olursa hemen satmalisin.
Ayrıca bu kanali burada satamazsin burada bu parayi verecek adam ckmaz geneli SPAM calistigindan ugrasmazlar illa bu fiat diyorsan sansini r10 da dene.

Mesaji mobilden yazdim imla için kusura bakmayin

Bazi sorunlar var aciklamalariniz eksik.
1:kanal ozgunse eğer eşleşen videolar neyin nesi bunu aciklamalisiniz.cnku eşleşen vermesi için ya baskasinin videosunu paylasmis olmak-uzerinde hak bulunan bir sahne veya şarki bulundurmak - yada video paylasimina izin vermeyen yapimcilarin oyunlarini paylasmis olmak.

2:abone sayiniz iyi ama sadece rakam olarak iyi kanala günde eklenen yeni abone sayisini yazmalisin çünkü.
10k abonesi olan kanala gore izlenimlerinin kotu.kazanclariniz berbat bunun iki aciklamasi olabilir
Ya videolar veya kalitesi kotu videolarinizin izlenme suresi çok az
Yada aboneleriniz balon yani sizi takip etmiyorlar faydasizlar.
3:mesajlarinizda aciklama yaptim bolca demissiniz ama mesajinizin %80i size ve maddi durumunuza dair içerik var.
4: partner şirketinin kesinti miktarini paylasmalisiniz.alan arkadaş ayda 140 dolar biriktirme dahi o parayi kesinti yüzünden alamiyacagini bilmeli
5: kanalin tek ederi abonesidir oda bu kadar para etme 1k dolara teklif veren olursa hemen satmalisin.
Ayrıca bu kanali burada satamazsin burada bu parayi verecek adam ckmaz geneli SPAM calistigindan ugrasmazlar illa bu fiat diyorsan sansini r10 da dene.

Mesaji mobilden yazdim imla için kusura bakmayin

1: Bunu açıkladım dostum dikatli okursan göreceksin
2:Günlük eklenen abone sayısını bilmiyorum hocam ama 5-20 Civarıdır diye düşünüyorum. İzlenme süreleri 5dk'dan kısa 2-3videoda var 30dk'dan uzun videolarda var. Kalite kötü değil, hepsi Full HD videolar çoğu insan edit ayarlarımı istiyor. 100k üzeri videolar bulunmakta resimler arasında yok. Söylediğim gibi aboneleri en başta taban yapmak için balon olarak şişirdim gerisi kendi geldi.
3: Maddi durumumdan dolayı satıyorum, gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. Ekledim; eksik birşey varsa yazınız, sorunuz diye.
4: Bu parayı veren kişi youtube'u yalayıp yutmuştur diye düşünüyorum o yüzden pek gerek görmedim.
5: 1000$'a kanalın videolarını bile satmam hocam. Fiyat belirttiğim gibi borçlarımı ucu ucuna kapatıyor yoksa satmamın bi anlamı yok zaten. R10 üyeliğim yok malesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri