Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eşleşen falan da var galiba kanalda ki videoları sen çekmedin hocam?
hayırlı satıslarda ben mı yanlıs okudum ? 3000$?
hayırlı satıslarda ben mı yanlıs okudum ? 3000$?
hayırlı satışlar ama ben olsam satmam. bu kanalla bütün borçlarımı kapatırdım. 10.000 abone ne demek kardeş. sıkı çalışırsan zaten istediğin o rakamı kazanırsın emeğini boşa çıkarma derim ben şahsen.
Ocak ayinda oyun kanallari sorunlar yasayabilir yeni kurallarla , hayirli satislar.
Ocak ayinda oyun kanallari sorunlar yasayabilir yeni kurallarla , hayirli satislar.
Fiyat 3000$ mi 300$ mı
Bazi sorunlar var aciklamalariniz eksik.
1:kanal ozgunse eğer eşleşen videolar neyin nesi bunu aciklamalisiniz.cnku eşleşen vermesi için ya baskasinin videosunu paylasmis olmak-uzerinde hak bulunan bir sahne veya şarki bulundurmak - yada video paylasimina izin vermeyen yapimcilarin oyunlarini paylasmis olmak.
2:abone sayiniz iyi ama sadece rakam olarak iyi kanala günde eklenen yeni abone sayisini yazmalisin çünkü.
10k abonesi olan kanala gore izlenimlerinin kotu.kazanclariniz berbat bunun iki aciklamasi olabilir
Ya videolar veya kalitesi kotu videolarinizin izlenme suresi çok az
Yada aboneleriniz balon yani sizi takip etmiyorlar faydasizlar.
3:mesajlarinizda aciklama yaptim bolca demissiniz ama mesajinizin %80i size ve maddi durumunuza dair içerik var.
4: partner şirketinin kesinti miktarini paylasmalisiniz.alan arkadaş ayda 140 dolar biriktirme dahi o parayi kesinti yüzünden alamiyacagini bilmeli
5: kanalin tek ederi abonesidir oda bu kadar para etme 1k dolara teklif veren olursa hemen satmalisin.
Ayrıca bu kanali burada satamazsin burada bu parayi verecek adam ckmaz geneli SPAM calistigindan ugrasmazlar illa bu fiat diyorsan sansini r10 da dene.
Mesaji mobilden yazdim imla için kusura bakmayin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.