Genelde bu tarz marka değeri kayıplarında %80 e kadar varan hisse düşüşü oluyor hocam ve bu bazen 3 ay bazen 3 yıl sürebiliyor..Ancak VW nin ben kısa sürede toparlayacağını düşünüyorum..Zaten borsada altın kurallardan biri yatırımı biraz uzun vadeli yapmak..Öbür türlü kardan kar çıkararak anaparayı yükseltmek oldukça riskli ve uzman işi..Sonuçta batmayacak bir şirketten söz ettiğimiz için hisselerin bir zamandan sonra tekrar çıkıp esas değerini bulacağı düşüncesindeyim..
Marka satışı konusunda 18 milyar $ ceza yediği halde VW ürettiği tüm araçlarda (audi seat skoda vs) bu olaya sebep olan 2.0 tdi motoru tekrar kullanmayacağını açıkladı..Yani şimdilik herhangi bir satış söz konusu değil gibi..Birde borsa da her zaman risk vardır zaten hocam yanılıyor muyum![]()
Aynı fikirdeyim. Haberi duyduğumdan beri WV hisselerini takip ediyorum 90 seviyesine düşmesini bekliyordum alım yapmak için fakat 100 nun altını görür görmez 130 seviyesine fırladı birden yani bizim gibi düşünenlerin sayısı az değilmiş