Emlak Balonu var mı?

younizim

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Medyada sürekli bir emlak balonundan bahsediliyor. Sahibinden.com'da 1.3 milyon satılık ev görünüyor. Birkaç haftadır günlüğünü tutuyorum ve yukarı doğru bir trend var.

Diğer yandan Ankara'da oturan abim evini kiraya verdi ve 1 gün içinde çok sağlam kiracı buldu (depozito + tahliye taahhütnamesi + ekstra senet + devlet memuru). Sizce medyadaki haberler gerçeği yansıtıyor mu? Emlak balonu var mı? Yoksa emlak hala gözde yatırım mı?

Emlakta kayıp hiçbir zaman yoktur.Şimdi ülkeye gelen araplarda bu yönde bir yükselimin sebebidir.

tayin dönemi olduğu için olabilir mi?

hocam bir yandan yeni yapılmış birçok site görüyorum. boş duruyorlar. geçen gün akraba ziyaretine gittik Ankara'da havaalanı yolunda Hasköy taraflarında oturuyorlar. 650 TL kira veriyorlar. Apartmandaki evlerin 250 bin TL'den aşağı satılamadığını söyledi. Yani 3-5 birikmişim var, kimisi balon var fiyatlar inecek diyor, kimisi de iyi para kazanıyor bu işten. durum türkiye'nin her yerinde aynı mıdır acaba? yabancılara satılan evlerin istatistiklerine baktım, diğer satışların yanında çok ufak kalıyor. bazı bölgelerde ise savaş nedeniyle göç dalgasından dolayı Adana, Gaziantep taraflarında artışlar mevcut.

Kapitalizmin kriz döngüsü var onu araştır sen karar ver.

Emlaktan zarar etmek zordur

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emlak her zaman yükselen bir değerdir asla batmaz.

Yanlız şu var kimse eski eve rağbet etmez yeni ev her zaman çekicidir.

Bu tayin dönemlerinde sürekli bi artış mevcuttur normalde belki 300 lira etmeyecek evi 500 600 'e itelemeye çalışırlar

hocam şöyle 1 ay daha beklerseniz önünüzü daha net görebilirsiniz die düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri