Emniyet kemeri

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
Telefonumuzu korumak için kılıf alıp, Hayatımızı korumak için orada duran emniyet kemerini takmayan bir milletiz.

Arkadaşlar hakikaten ben bile seyahat esnasında kemer takmıyorum ne denli bukadar hayatımızı ucuz görüyoruz adamlar yeni teknoloji de bile arac hareket ettiğinde hatırlatılması için sesle uyarı veriyor koltuklar ama onada care olarak kolcak takıyoruz sesi kesmek için.

Uzun yol giden arkadaşlar dikkat ettinizmi otobüs lerde 55 koltuk ta 55 emniyet kemeri var ama 1 kişi takmıyor ben kemeri taktığımda cekiniyorun =) millet güler üstüme die =)

Otobüslerdeki sürü pskolojisi benide etkiliyo takmak aklıma bile gelmez :D ama araçla sağ önde veya şöfor koltugunda takın dikkat ederseniz yanınızdakide hemen takar :D

Otobüslerdeki sürü pskolojisi benide etkiliyo takmak aklıma bile gelmez :D ama araçla sağ önde veya şöfor koltugunda takın dikkat ederseniz yanınızdakide hemen takar :D

Muavin gelir derki kardaş ne takıyon =) bozcaksın kemeri 2015 model otobüsü hayatında görmedin =)

Telefonumuzu korumak için kılıf alıp, Hayatımızı korumak için orada duran emniyet kemerini takmayan bir milletiz.

Arkadaşlar hakikaten ben bile seyahat esnasında kemer takmıyorum ne denli bukadar hayatımızı ucuz görüyoruz adamlar yeni teknoloji de bile arac hareket ettiğinde hatırlatılması için sesle uyarı veriyor koltuklar ama onada care olarak kolcak takıyoruz sesi kesmek için.

Uzun yol giden arkadaşlar dikkat ettinizmi otobüs lerde 55 koltuk ta 55 emniyet kemeri var ama 1 kişi takmıyor ben kemeri taktığımda cekiniyorun =) millet güler üstüme die =)
Mercedesimle giderken mecbur takıyorum :) [emoji14] saka saka ben takilacak kemer bandi dahi görmüyorum kaldirilmis çoğunda

markete giderken bile takarım :) yanımda ki takmadıysa hareket etmem tak derim :)

Üst mahalledeki [MENTION=11236]AyyildizCs[/MENTION] nin yanina bile giderken emniyet kemerini takarım. Asla kemersiz kontak çalıştırmam. Zaten yanımdaki yolcu kemerini takmazsa bas bas bağırıyor rahatsız ediyor. Kimseye taviz vermem.

Küçüklüğümden beri bir arabaya bindikten sonra yaptığım ilk iş.Dikkat edilmesi gereken sonuçları büyük kendisi çok ama çok küçük bir ayrıntı

En çok hayret ettiğim sport bir arabada resmen koltuklardan içe gömülü pozisyonu vardır sürücünün görüntüsünde allah aşkına bu kişi nasıl bir çarpışmada camdan fırlar kendisi inmek istediğinde bile bi ton zahmetli şekilde iniyor

Ben takmam ya aliskanlik edinmemisim bazen kaza aninda camdan firlamak daha iyi sıkısmakdan :)

Ben takamıyorum ya sanki o kemer beni boğuyor.. Yaptığım çok yanlış takmam gerekir, Arka koltuktaki oğlumun kemerini takıyorum kendi kemerimi takmaya üşeniyorum, bundan sonra takacam :D

kaza yaptıgınızda kemerın degerı daha ıyı anlasılır. o gunden sonra takarsınız benım gıbı. (tabi ölmezseniz)

Son düzenleme:
arabaya bindiğim gibi takarım yanımdaki takmış takmamış hiç bakmam

Kendi arabam varken aliskanlik edinmistim surekli takiyordum. Arabayi sattim arkadaslarin arabasina binerken takiyorum. arabayi kullanan arkadas tuhaf tuhaf bakiyor bana. Sanki onunki normal ben anormalim gibi :D

Valla açıkcası benim durum cok komikti kemeri cocukluktan kalan bi sacma düşünceden dolayı kullanmazdım hani kemeri taktıktan sonra dahada cekince geliyor =) dedim bu nasıl tutar beni cama yapışırım sonraki yıllarda anladımki kemeri bi anda cekince anında kitliyor mekanizmayı o anda kemer sıkılır halde oluyormuş =)

uzun yol için otobüsler okadar rahatsız ki,o kemerle yolculuk etmek imkansız

Eskiden takmazdım ama bi ara baya bi kamu spotunda gördüğümden takmaya başlamıştım :) Şimdi alışkanlık oldu biner binmez elim kemere gidiyo.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri