EmreYT Ünlü Oldu 2

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Adama yardıma dokunsa bare youtube linkiyle paylaşsaydı.

adam yakında vitalyzd yi geçer gibi. ama onun yaptıkları tr de kafa göz yardırır.

Görünce küfür ettim. Tamam paylaşs ama adamın bi kanal linkini belirt ne biliyim kanal ismini koy bi kenara bi yere, abone olun şuraya de bari yaptığın hırsızlığı legalleştirebil.

edit....

Son düzenleme:
şikayet edelim belki bir uyarı falan alır

0bQQXo.jpg

evet şikayet edelim hangisini tıklayacaz ?

Bundan sonraki videolara kanal linkini koysan kıyıya köşeye iyi olacak baksana kemal ekşioğlu almış videoyu yüklemiş yazık valla o kadar beğeni yorum var onlar birde ytde olsa ilk sayfada çıkar :/

Burdan [MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] 'ye sesleniyorum videolarına altına felan bir yere kanal linkini yaz, çok çalan var videolarını!!!

Ya reklamın iyisi kötüsü olmaz tamam da burda kötüsü bile yok. İkizlerTV adı geçmiyor hiçbir yerde. Kemal Ekşioğlu bunu belirtmediği gibi bir de kendi imzasını eklemiş videoya. Valla benim bile zoruma gitti :D
[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] kardeşim sıradaki videolara kesinlikle logo/sayfa ismi vs eklemeden yayınlama.

Edit: Arkadaşın paylaştığı Facebook resminde "Bunun fikri mülkiyeti size mi ait?" gibi bir bölüm var. Ordan şikayet etsen sonuç çıkmaz mı acaba?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu forumun adını orda burda vermeyin ya nerde incici var gelecek sonra yok telif olayları yok flaglamalar vs uğraş dur

Son düzenleme:
bence alta koyarsa kesebilirler ortaya şeffaf olarak büyük yazarsa çok iyi olur hiç bir şekilde kesip alamazlar linki

Ya reklamın iyisi kötüsü olmaz tamam da burda kötüsü bile yok. İkizlerTV adı geçmiyor hiçbir yerde. Kemal Ekşioğlu bunu belirtmediği gibi bir de kendi imzasını eklemiş videoya. Valla benim bile zoruma gitti :D
[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] kardeşim sıradaki videolara kesinlikle logo/sayfa ismi vs eklemeden yayınlama.

Aynı şeyleri düşünüyorum benim burada zoruma gitti, hele hele bizim forumdan birine yapılır mı, bi kaşık suda boğarız onları bee :D

o kadar uğramışsınız açsanıza reklamı alsana telif hakkını

[MENTION=15361]EmreYT[/MENTION] büyük oyna ve telif hakkı açısından dava aç.. keşke çok kazansan ve paran olsa da bi avukat tutup bunları temizlese..

bu arada eğer o video'da ki kızlar arkadaşın ve anlaşmalıysa tamam. ama milletin karısına kızına öyle şaka falan yapma aklını alırlar. burası amsterdam değil

Bu kemal eksioğluna bişeyler yazardımda şimdi neyse içimde kalsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri