en çok kazandıran etiketler hangisi?

mehtap seçkin

Kayıtlı Üye
en çok kazandıran etiketler hangisi? bana yardımcı olurmusunuz ?? Mesela ne yazsam çok kazanırım...

Ne yazarsam çok kazanırım diye bir olay yok.Kaliteli güzel alakalı etiket gireceksin kategorin sağlamsa tbm zaten yüksek olur.

2 hafta sonra banlandım dersin.etiketini içeriğine göre gireceksin. gidip çizgi filme bitcoin yazarsan kanalım kapandı nabacam deme

normal durumda şuanda ama ilerleyen zamanlarda artabilir 2-3 gündür zaten düşük seviyede tbm ler

---------- Spam Engelliyici 23:56 ---------- Önceki Mesaj 23:55 ----------

2 hafta sonra banlandım dersin.etiketini içeriğine göre gireceksin. gidip çizgi filme bitcoin yazarsan kanalım kapandı nabacam deme

o kadarını biliyordur herhalde

bunları denicem ayrıca özelden yazan arkadaşlarada teşekkür ederim. bi arkadaşımız niche kelimesi dedi ama anlamadım; ilginize teşekkür ederim. tbm şuan bende 0.10 krş iyimi sizce???
videodan alakasız etiket girmek ilk incelemede topluluk yemenize sebep olur.ayrıca reklamlar daha çok izleyenin çerezine göre seçildiğinden anlamsız bir yol arıyorsunuz demektir.0.10kuruş ortalama bir tbm dir ve etiketlerle oynamanız yarar değil zarar getirir.

Kaliteli içerik bulacaksın, alakalı etiket gireceksin.Yoksa gerisi hikaye ne yazarsan yaz tbm yükselmez.Zaten reklamlar çerezlere göre çıkıyor diye bin defa yazdık ama yarın biri gelir bir konu daha açar.

bedava,ekmek,yok,arayip,bulacaksin, bunlari ekle bayaği etki ediyor:)

videodan alakasız etiket girmek ilk incelemede topluluk yemenize sebep olur.ayrıca reklamlar daha çok izleyenin çerezine göre seçildiğinden anlamsız bir yol arıyorsunuz demektir.0.10kuruş ortalama bir tbm dir ve etiketlerle oynamanız yarar değil zarar getirir.

bu adamda böyle diyorsa ötesini kurcalamaya gerek yoktur :D

Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Anladım ki etiketle alakalı bi işlem yapmak doğru değil. Tbm le bu aralar düşükmüş zaten. kafamdaki soru işaretleri silindi. YTPara.com ailesine gerçekten çok teşekkür ederim.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri