Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1000 tane konu var kardeş neden hiç arama yapmıyorsun.
QUİZZ VE ZOOMİN ikisinden biriydi sanırım çok geç ödeyen.sonra life olmalı.hepsinin garanti ödemesi var.bide freedom geç ama garanti.mn hakkında olumsuz görüşler çok fakat kullanmadım
hayır kardeşim akabinde birkaç soru daha soracagım ondan![]()
en erken ödeyen ve izlenimleri yani hemen alan partner hangisi music nations hariç
zoomin yada quizz dediğim gibi hangisi bilmiyorum tam.ben freedomcuyum hocam onun hakkında net bilgier verebilirim![]()
Ne sorarsan sor cevabı kesin var forumda ondan söyledim![]()
En hızlı quiz. Sonra life ve freedom benzer vakitlerde. Zoomin-creative-awe falanda onlardan 1-2 hafta sonra ödüyor. Ama quiz çok hızlı biliyorum.
Önemli olan ne zaman ödeyeceği değil ödeyip ödemeyeceği.
Quiz 2 ay sonramı ödüyor?
Adsense'den bile hızlı ödeyebiliyor. Hiç denemedim o partneri ama Temmuz kazancını mesela Ağustos 15-20 arası alabiliyorsun. Yani sadece 15-20 gün sonra. Adsense bile 22-23'ünde ödüyor.
En hızlı quiz. Sonra life ve freedom benzer vakitlerde. Zoomin-creative-awe falanda onlardan 1-2 hafta sonra ödüyor. Ama quiz çok hızlı biliyorum.
Önemli olan ne zaman ödeyeceği değil ödeyip ödemeyeceği.
Life ile freedom arasında 1 ay var.Life adsense ödediği tarihte ödüyor, freedom ondan 1 ay sonra.
Hadi ya hani freedom temmuz kazancını ağustosun sonunda ödüyordu ): Emin misin ? Mesela zoomin Temmuz kazancını Eylül'ün ilk haftası ödüyor.
Hadi ya hani freedom temmuz kazancını ağustosun sonunda ödüyordu ): Emin misin ? Mesela zoomin Temmuz kazancını Eylül'ün ilk haftası ödüyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.