Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
60 tl ye internet aldığına göre ev dediğin şey villa galiba![]()
valla daha iyisinide almak isterizde para öğrencilik işte 200 lira kira saten 3 kişi kaliyoruzbukadarini alabiliyoruz yapacak birşeyimiz yok ..
sizin orda kiralar düşükmüş bizim orda 500 tl den başlıyor bende diyorum niye 60 tl lik internet alıyor bunlar meğer kira düşükmüş yoksa öğrencinin 60 tl lik internet alması imkansız gibi bir şey![]()
sizin orda kiralar düşükmüş bizim orda 500 tl den başlıyor bende diyorum niye 60 tl lik internet alıyor bunlar meğer kira düşükmüş yoksa öğrencinin 60 tl lik internet alması imkansız gibi bir şey![]()
3 kişi kalıyolar aylık 20 lra düşer kişi başı ben olsam kişibaşı 40-50 verir çok iyi bişe alırımNasıl olsa kirada düşük.
3 kişi kalıyolar aylık 20 lra düşer kişi başı ben olsam kişibaşı 40-50 verir çok iyi bişe alırımNasıl olsa kirada düşük.
kira düşük bence bütçeyi biraz daha arttırıp böyle 100 150 tl lik bir şey alsınlar üniversitede internte çok önemli![]()
kira düşük bence bütçeyi biraz daha arttırıp böyle 100 150 tl lik bir şey alsınlar üniversitede internte çok önemli![]()
öyle demesi kolay valla1 kişiyi hesaplarsak kira 70 lira elektirik su 30 desen 100 lira aylik yemek masrafın 150 lira bu evin yakıtı var arkadaslarinla gezmesi var sana okadar kolay geliyor be dostum
öğrenci için 5 lira varya ne para biliyormusun sen
![]()
Hocam bende öğrenciyim sonuçta buda bi yatırım sayılır. o açıdan bakmak lazım kısa vadede yt ye yatırım gibi düşün![]()
bi yandan öyle de işte hocam saten neti normal facebook için alicam yt için vds alicam ama 3 kişi baglanacagi için biri film acar net yavaslar o yüzden biraz iyi olması lazim.
Anladım hocam haklısın.Dediğim gibi superonline düşünebilirssin altyapısı varsa.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.