En Hizli İnternet Hangisi

GOKTURK

Yasaklanmış
Arkadaslar Üniversitedeki evime net alicam Hangi neti tavsiye edersiniz.60 liraya kadar yolu var :)

uydunet 20mbit hız 50gb'a kadar 50 gb tan sonra hız 3 ama upload hızını düşürmüyolar 2mbps ile upload yapmaya devam ediyon. modem tv cihazı v.s bedava kampanyalı 49 tl. bende var memnunum.

Ben superonline 20 mbps 50 gb akk kullanıyorum.Taahhütlü 49 lira memnunum fakat bana 50 gb yetmiyor .Kendimi tutmasam 2 günde biter :) 100 gb akk olana geçmeni tavsiye ederim.

valla daha iyisinide almak isterizde para öğrencilik işte 200 lira kira saten 3 kişi kaliyoruz :)bukadarini alabiliyoruz yapacak birşeyimiz yok ..

sizin orda kiralar düşükmüş bizim orda 500 tl den başlıyor bende diyorum niye 60 tl lik internet alıyor bunlar meğer kira düşükmüş yoksa öğrencinin 60 tl lik internet alması imkansız gibi bir şey :)

sizin orda kiralar düşükmüş bizim orda 500 tl den başlıyor bende diyorum niye 60 tl lik internet alıyor bunlar meğer kira düşükmüş yoksa öğrencinin 60 tl lik internet alması imkansız gibi bir şey :)

evet burada kiralar düşük :)

3 kişi kalıyolar aylık 20 lra düşer kişi başı ben olsam kişibaşı 40-50 verir çok iyi bişe alırım :D Nasıl olsa kirada düşük.

3 kişi kalıyolar aylık 20 lra düşer kişi başı ben olsam kişibaşı 40-50 verir çok iyi bişe alırım :D Nasıl olsa kirada düşük.

öyle demesi kolay valla :) 1 kişiyi hesaplarsak kira 70 lira elektirik su 30 desen 100 lira aylik yemek masrafın 150 lira bu evin yakıtı var arkadaslarinla gezmesi var sana okadar kolay geliyor be dostum :) öğrenci için 5 lira varya ne para biliyormusun sen :)

kira düşük bence bütçeyi biraz daha arttırıp böyle 100 150 tl lik bir şey alsınlar üniversitede internte çok önemli :)

aynn yada düşük internet sağlam vds gibi ortaya karışık da yapabilir.Çok video şeklinde çalışıyorsa :D

Hocam bulunduğun bölgede ttnetin alt yapısı iyise ttnet al ben 16 megabitlik paketini kullanıyorum ve çok memnunum ama benim oturduğum bölgenin alt yapısı çok iyi 14 megabit kullanıyorum.6 ay oldu ve 35 felan ödüyorum daha sonrada 69 ödeyeceğim ve telefonda dahil bu tutara.

öyle demesi kolay valla :) 1 kişiyi hesaplarsak kira 70 lira elektirik su 30 desen 100 lira aylik yemek masrafın 150 lira bu evin yakıtı var arkadaslarinla gezmesi var sana okadar kolay geliyor be dostum :) öğrenci için 5 lira varya ne para biliyormusun sen :)

Hocam bende öğrenciyim sonuçta buda bi yatırım sayılır. o açıdan bakmak lazım kısa vadede yt ye yatırım gibi düşün :)

Hocam bende öğrenciyim sonuçta buda bi yatırım sayılır. o açıdan bakmak lazım kısa vadede yt ye yatırım gibi düşün :)

bi yandan öyle de işte hocam saten neti normal facebook için alicam yt için vds alicam ama 3 kişi baglanacagi için biri film acar net yavaslar o yüzden biraz iyi olması lazim.

bi yandan öyle de işte hocam saten neti normal facebook için alicam yt için vds alicam ama 3 kişi baglanacagi için biri film acar net yavaslar o yüzden biraz iyi olması lazim.

Anladım hocam haklısın.Dediğim gibi superonline düşünebilirssin altyapısı varsa.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri