en hızlı mp3leri nasıl videoya çevirebilirim?

• Kullanıcı trhero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Video Düzenleme Programları

trhero

Kayıtlı Üye
Merhaba,
Elimde 1000 adet mp3 1000 adet resim var diyelim bunları en hızlı biçimde nasıl video haline getirebilirim önerebileceğiniz bir program varmı?

Varmı bilgisi olan , Guncelleyelım?

Benzer sorun bende de var :)

Elimde 100 - 150 Kategorıde ... Ortalama 4.500 - 5.000 Civarı resım var ...

Bunları KAtegorılere gore Slayt yapmak / yaptırmak istıyorum

Varmı bilgisi olan , Guncelleyelım?

Benzer sorun bende de var :)

Elimde 100 - 150 Kategorıde ... Ortalama 4.500 - 5.000 Civarı resım var ...

Bunları KAtegorılere gore Slayt yapmak / yaptırmak istıyorum

Videonti'nin "Slayt Oluştur" bölümü var hocam orayı inceleyebilirsiniz. Fırsat bulursam küçük bir video çekip yüklemeye çalışırım. Birkaç tıklama ile toplu halde slayt oluşturabiliyorsunuz.

Kod:
ffmpeg -r 1 -loop 1 -i "{input}.*" -i "melodi.mp3" -acodec copy -r 1 -shortest -vf scale=1280:720 "{output}.flv"

yukarıdaki kod resimlere melodiyi ekliyor melodi uzunluğunda video çıkarıyor.

resim ve müzikleri aynı isimde yapıp ikisine input verebilirsiniz ;) "{input}.*" -i "{input}.mp3" gibi.

Kod:
ffmpeg -r 1 -loop 1 -i "{input}.*" -i "melodi.mp3" -acodec copy -r 1 -shortest -vf scale=1280:720 "{output}.flv"

yukarıdaki kod resimlere melodiyi ekliyor melodi uzunluğunda video çıkarıyor.

resim ve müzikleri aynı isimde yapıp ikisine input verebilirsiniz ;) "{input}.*" -i "{input}.mp3" gibi.

iyi de hocam bu bahsettiğiniz 1 adet resim ve 1 müzik mi? örnek veriyorum 1,2,3,4,5.jpg ve 1.mp3'ü otomatik olarak 1.mp4 olarak çıktı alamaz mı? aynı işlem 2.mp4 3.mp4 olarak ?

iyi de hocam bu bahsettiğiniz 1 adet resim ve 1 müzik mi? örnek veriyorum 1,2,3,4,5.jpg ve 1.mp3'ü otomatik olarak 1.mp4 olarak çıktı alamaz mı? aynı işlem 2.mp4 3.mp4 olarak ?

o kod size yaramaz.

FFmpeg advanced slide show from images A - 2018

aradığınız kod burada mevcut.

tabi bu tek seferlik için 2.mp4 3 vs gibi ffmpeg yetmeyebilir. yani basit bir program yaptırabilirsiniz oraya algoritma ile ilk 5 bitince devam vs gibi yazdırabilirsiniz.

Son düzenleme:
Videoenti ile yap hocam. Slayt oluştur kısmında deneme yaptım geçende. 15 Saatlik video 20dakka sürmemiştir.
Bu tam senlik ne amaçla kullanacagını kestiriyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri