En iyi internet firması hangisi ? Upload olarak

crazy3

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.filmhdizleindir.com
Arkadaşlar bizim burası turknetin demesine göre bizim ev 70-80 MB hız destekliyor ama suanlik bizim paket 16 MB hıza kadar ama upload 0.60 MB ben şimdi 3-4 MB upload hız istiyorum uygun bildiğiniz bir paket varmı böyle

Herşey lokasyonunuza göre değişir. ben sakarya da turk telekomdan turk nete geçtim vdsl2 modem aldım ve 40 tan aşağıya hızım düşmüyor. turk netin sıkıntısı destek kısmı fakat onunla ilgili de kendi ekiplerini kurduklarını duydum. herhangi bi arıza vs durumunda sonuçlanana kadar beklemek zorunda kalıyorsunuz.
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Herşey lokasyonunuza göre değişir. ben sakarya da turk telekomdan turk nete geçtim vdsl2 modem aldım ve 40 tan aşağıya hızım düşmüyor. turk netin sıkıntısı destek kısmı fakat onunla ilgili de kendi ekiplerini kurduklarını duydum. herhangi bi arıza vs durumunda sonuçlanana kadar beklemek zorunda kalıyorsunuz.
Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test

Hocam hangi paket acaba sizinki ? Bende Kocaeli'nde oturuyorum

Arkadaşlar bizim burası turknetin demesine göre bizim ev 70-80 MB hız destekliyor ama suanlik bizim paket 16 MB hıza kadar ama upload 0.60 MB ben şimdi 3-4 MB upload hız istiyorum uygun bildiğiniz bir paket varmı böyle

Merhaba,

Biz ofisimizde Türknet kullanmaktayız.

Hizmeti almadan önce 35 Mbit alabileceğimizi söylediler ve dedikleri gibide 35 Mbit'i aylardır sorunsuz bir şekilde veriyorlar.

Gayet memnunuz.

Merhaba,

Biz ofisimizde Türknet kullanmaktayız.

Hizmeti almadan önce 35 Mbit alabileceğimizi söylediler ve dedikleri gibide 35 Mbit'i aylardır sorunsuz bir şekilde veriyorlar.

Gayet memnunuz.

ALLAH izin verirse 15 gün sonra türktelekom ile sözleşmem bitecek bende türknete geçeceğim inşALLAH

turketin uploadı düşük.
upload konusunda en iyisi superonline dır bence. ttnetten geçtim ben, 1.8 falan alıyorum upload'ı, ttnetteki 0.70 leri hatırlayınca şükrediyorum ama yetmiyor tabi, upload bizim için önemli.

Ttnetle sözleşmeyi iptal ettiğimizde aradaki farkı bunlar ödese şuan geçerim :D

hocam ben sana şimdi bi şark kurnazlığı tavsiyesi vereyim sen türktelekoma gidiyosun interneti kapattırmak için onlar seni 2-3 gün içinde arıyolar iptal ettirmene engel olmak için bu arama esnasında normalde 70 tl olan paketi 50 55 liraya kadar indirip seni ikna etmeye çalışıyorlar sende bu sayede 15 20 lira daha ucuza bağlatmış oluyosun interneti denendi çalışıyor

hocam ben sana şimdi bi şark kurnazlığı tavsiyesi vereyim sen türktelekoma gidiyosun interneti kapattırmak için onlar seni 2-3 gün içinde arıyolar iptal ettirmene engel olmak için bu arama esnasında normalde 70 tl olan paketi 50 55 liraya kadar indirip seni ikna etmeye çalışıyorlar sende bu sayede 15 20 lira daha ucuza bağlatmış oluyosun interneti denendi çalışıyor

Bu taktik neredeyse tüm sözleşmeli şeylerde geçerli. (Şey yerine tam olarak hangi kelime gelmeli bilemiyorum.İnternet,digitürk,telefon vb...)

Öyle diyorlar ama sonra net kesiliyor, hattınız kurtarmıyor biraz hızı düşürelim diyorlar.
Benim şu an iyi genel olarak ama fiber vs olsa çok daha iyi olabilirdi tabi.

bende turktelekom 100mb internet var. 98mb download 2mb upload veriyorlar.
Youtubede 720p izlemek ölüm dona dona izliyorsun.İndirmek 20 saniye sürüyor saçma sistemleri var.

Kutusu varsa binanızda kablonet öneririm. Fiyat performans açısından en iyisi kablonet diye düşünüyorum.
Eger kullanan var ise binada kesinlikle kopma v.s durumlarını sorun internet işi bölgesel şans birazda.

http://prntscr.com/iitxsb

bende turktelekom 100mb internet var. 98mb download 2mb upload veriyorlar.
Youtubede 720p izlemek ölüm dona dona izliyorsun.İndirmek 20 saniye sürüyor saçma sistemleri var.

Bendede tam tersi biraz önce internete bile giremiyordum herhangi bir siteye girmek 5dk sürüyordu. Hız testi 1,26mbit gösteriyordu ama youtube sayfa bir açılırsa direk 720p takılmadan izlettirdi. Aylık 90 küsür lira geliyor ama 16mbit bile nadiren görüyorum. Benimde değiştirmem lazım artık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri