En iyi Rank kimde?

DeviLLe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kolayca.net
Merhaba, Socialblade sitesine göre aramızdaki en iyi ranka kim sahip?

Benim 1 kanalımın böyle,
cmff40kx1sl3ud29s.gif

Milyonlarca Youtube kanalı olduğunu düşünürsek rank iyi gibi :)

Socialblade rankınızı kontrol etmek için :

PHP:
http://socialblade.com/youtube/user/KULLANICIADI

oda çok iyimiş hocam maşallah nazar değmez inşallah :)

---------- Mesaj saat 14:18:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:18:09 civarında gönderildi. ----------

hocam bu ne böyle :) 88. sıra ne demek :) şakamı yapıyorsunuz. muyap bile 268. sırada :)

Kardeş benim değil kanal oradan baktım ekledim maksat muhabbet :)

Buda benim kanalım yakında satacağım Allah izin verirse.

Üşenmeden eski konuları bulmuşsun bravo :) Kaç kişi oltaya takılır diyordum bende :D

Şükür o zaman ki kazançları geçtik günlük xxx rakamlara ulaşabildik kardeşim ;)

Merak etme biliyordum kanalın senin olmadığını inanacak seviyede arkadaşlar var o yüzden yazma gereği duydum :)
Bu arada konu iyice baltalandı ne var herkes doğru düzgün arkadaşın istediği gibi kanallarının resmini atsa boş muhabbetlerden kaçınsak

Maksat muhabbet olsun ne hocam bir konuyuda saptırmasanız şaşarım. kendi kanalının rankını at muhabbet yine olur.

eaQ27O.png

Buda benim kanal :) 1-2 aydır video atmıyorum atsaydım sonuç ne olurdu acaba :D Şu Awe'den bir kurtulsam ;)

eaQ27O.png

Buda benim kanal :) 1-2 aydır video atmıyorum atsaydım sonuç ne olurdu acaba :D Şu Awe'den bir kurtulsam ;)

hocam sizinde iyiymiş, nazar değmesin inşallah..

lütfen konuyu saptırmayalım arkadaşlar doğru düzgün şekilde koymak isterseniz resmi koyarsınız, başkasının kanalı bizi ilgilendirmiyo, kendi aramızdaki kanalları paylaşalım :)

Resim koyacaktımda social blade rank ile Total Grade nedense görünmüyor..

Subscriber Rank 100.000th lerde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri