En İyi telefon?

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar. Akıllı telefon almam gerekiyor ama. Kafam'da henüz bi telefon yok. 1000-1500-2000 TL civarın'da telefon önerisi olan var mı? Kamerası yüksek ve, mesaj'ı yoğun olarak kullandığım için, mesaj yazma kısmı klavye şeklinde değil'de Rakamların oluştuğu harf seçme kombinasyonu ile olan bir telefon olursa daha iyi olur. Bir'de pil ömrü 2 yada 3 gün gidebilcek bi telefon. Var mı "şu telefon'unu al derim". "Bu kullanışlıdır" diyen.?

iphone 4s veya yeni gelicek olan 5c .

Bence İPhone 4S oldukça kullanışlı tam istediğin gibi bir telefon olmasa bile ortalama sıfır fiyatı 1.700TL ile 1.800TL arası ama kamerasını çok önemli değil diyorsan. İPhone 4 Siyah 1.000TL Beyaz 1.100TL.

Mesaj olarak isteğine uygun bir telefon bulabilir misin bilmiyorum açıkçası. Ben Samsung Galaxy S3 kullanıyorum gayet memnunum. Kamerası gayet iyi, internette araştırma yapmam gerekiyor arada ondan yana da sorun yaşamıyorum hızlı olduğunu düşünüyorum. 1257 tl ye almıştım vatan bilgisayardan. s3 + ekran koruyucu (çizilmesin diye jelatin gibi bir şey), 32gb harici hafıza.

S4'de resetleme gibi bir sorun varmış sanırsam memnun olmayanlar var, iphone'a bir türlü ısınamadım ev arkadaşım 3s ve 4s kullandı 4s i alalı 1 ay oldu tuşu bozulmuş, 3s de de benzer bir sorun yaşamıştı. Sonuç olarak mesaj kullanımı açısından ne kadar rahat olur bilemem ama samsung s3'ü tavsiye edebilirim kriterlerin bahsettiklerim ile uyuşursa.

Bence İPhone 4S oldukça kullanışlı tam istediğin gibi bir telefon olmasa bile ortalama sıfır fiyatı 1.700TL ile 1.800TL arası ama kamerasını çok önemli değil diyorsan. İPhone 4 Siyah 1.000TL Beyaz 1.100TL.

i phone mesaj yazma sistemini sevmiyorum öyle klavye şeklinde değil... Rakamların oluştuğu harf kısmı lazım T9 kullandıgım için.

telefon önerisini millete sormak bence çok saçma. çünkü aradığınız özellikleri belirledikten sonra ona göre cihaz seçmeniz daha faydalı olur.

t9 kullanan akıllı telefon var mı bilmiyorum. iphone'da yok bu özellik, android cihazlarda vardır belki ama pek sanmıyorum.

hangi akıllı telefonu alırsan al 3g açık kullanacaksan cihazı şarjı son derece hızlı tüketecektir.

kameraya gelince yok 12 mp, yok 15 mp yalanlarına inanma. bir zamanlar nokia telefon pazarının lideriyken 2 mp kameraları samsung'ların 3.2 mp kameralarından daha iyi çekim yapmaktaydı. yani kaç mp olduğu önemli değil benim gözümde.

tek der geçerim iphone 4s al bu cihazdan oyun videosu çekip videoyu aynı anda cihazda editleyip aynı anda youtube attıgımı bilirim çok işlevli cihaz :D

Hiçbir telefon iphonenin yerini tutamaz 4s yada 5 al emin galaxymiş lumıaymış hikaye ben hepsini kullandım iphone kullanan bilir zaten piyasa fiyatlarından bile kaliteyi anlayabilirsin

LG G2 al hocam S800 işlemci ve adreno 330 grafik yongasını kullanıyor. Pilide S4 e göre daha uzun süre gider. Bende almayı düşünüyorum elime güzel bi para geçince.

Dünyada iki tip telefon vardır. iPhone ve diğerleri. Kaliteli güvenli hızlı ve şık bir telefon istiyorsan iPhone alacaksın başka çaren yok. Eski bir apple çalışanı olarak söylüyorum dünyadaki hiçbir telefon iPhonenin yanindan bile geçemez. Bu arada ;
Birileri demiş iphone 4s 1700 felan ne yapiyorsunuz abi kafayımı yediniz ? 5S yurtdışında 1300 lira ? iphone 4se 1100 5e 1400 5S ede 1700 liradan fazla para vermeyin

Dünyada iki tip telefon vardır. iPhone ve diğerleri. Kaliteli güvenli hızlı ve şık bir telefon istiyorsan iPhone alacaksın başka çaren yok. Eski bir apple çalışanı olarak söylüyorum dünyadaki hiçbir telefon iPhonenin yanindan bile geçemez. Bu arada ;
Birileri demiş iphone 4s 1700 felan ne yapiyorsunuz abi kafayımı yediniz ? 5S yurtdışında 1300 lira ? iphone 4se 1100 5e 1400 5S ede 1700 liradan fazla para vermeyin

şuan IRAQTA iphone 4s sıfırı 480 dolara satılıyor

Telefon Ayfondur kardeşim 4s'i tek geçerim.5s de olabilir ama ben de alacagım 4s.

Galaxy s4 kullanıyorum. Oldukça memnunum. Kamerası üst düzey. Mesaj yazma kısmına ilk başlarda sıkıntı çekebilirsin ama çabuk alışabilirsin. Oyun ve internet performansıda üst düzeydir.

Öncelikle hiçbir akıllı telefonun bataryası 2-3 gün gitmez. 1 saat oyun oyna %30-40 ı gider zaten. bence iphone 5 al hayatını yaşa. ya da s4

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri