En iyi yabancı hosting firması Arvixe Web Hosting

• Kullanıcı bedaze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hosting Şirketleri (Tanıtım-Öneri-Tavsiye)

bedaze

Kayıtlı Üye
Web sitesi
mediaboxfree.com
Arkadaşlar yabancı hosting firmaları arasında en iyilerden biri olan Arvixe Web Hosting hakkında biraz araştırma yaptım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Arvixe Web Hosting Hakkında

San Luis Obispo/Kanada’da kurulan Arvixe Web Hosting Ltd. Company, sağlam bir zemin çalışması ve planlı bir büyüme temelinde özel bir kuruluş olarak kurulmuştur. Arvixe web hosting, 2003 Yılından bu yana küresel düzeyde, binlerce kurumsal şirketlerin ve küçük işletmelerin web siteleri için ev sahipliği yapmaktadır.

2005 ve 2007 yılında Arvixe Web Hosting firması, HostRiview (web hosting firmaları inceleyen kurum) tarafından ilk 10 en hızlı büyüyen ve ilk 10 web Host firmaları içerisinde güçlü bütçeye sahip çok sayıda ödüller aldı.
Bu alanda gerçekten çok ilgililer ve müşteri memnuniyetini ön plana almaları firma için büyük bir artı

Arvixe bize 60 gün için para iadesi seçeneği sunmakta, şahsen bununda oldukça önemli olduğunu düşünüyorum, her hangi bir pişmanlık halinde geri dönme seçeneği sunuyorlar .

Türkiye’den de oldukça fazla müşterisi olan Arvixe’in Türkçe dil desteğinin de bulunması cezbedici bir diğer özelliği, yeni başlayanla için otomatik web site kurma sihirbazı seçeneğini bize sunan Arvixe, web sitesi kurma konusunda hiç bilgimiz olmasa bile bizi site sahibi yapmaya kararlı.

Avantajları :

Firma bize aylık düzenli olarak %99.9 çalışma garantisi sunmakta ve bunu yerine getiremezse o ayın hosting ücretini geri ödemeyi taahhüt etmekte,

7/24 müşteri destek platformu sayesinde kesintisiz destek alabilir, yaşayabileceğiniz problemleri asgari sürede çözebilirsiniz, ki bence rakipsiz oldukları asıl yer burası

Eğer halihazırda başka bir hosting firmasıyla çalışıyor ve Arvixe ile yola devam etmek istiyorsanız, firma sizin için tüm transfer işlerini ücretsiz ve süratli bir şekilde yapmaktadır.

Faturalandırma dönemlerinde son anda çıkan ekstra ücretler Arvixe ile söz konusu değil, ödeme planlarında gördüğünüz ücretler haricinde hiçbir ödeme yapmayacak, mide bulandırıcı sürprizlerle karşılaşmayacaksınız, müşteri memnuniyeti ve karşılıklı güven açısından oldukça önemli buluyorum,

Arvixe’ten her hangi bir nedenle koparsanız fakat gittiğiniz yerde mutlu olamadıysanız, Arvixe bize küsmüyor aksine kucak açıp %50’ye varan indirimlerle bizi tekrar kazanmak istiyor, müşterilerine ne kadar değer verdiklerinin bir başka kanıtı

İncele : Arvixe Web Hosting

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri