En İyi Youtube Botu

chntrkylmz

Kayıtlı Üye
arkadaşlar youtube botları arasında en iyisi hangisi
Sınırsız kanal eklensin
Video yükleme sınırı olmasın
ek birçok özelliği olsun

bitanesini 4 gün önce kullanmaya başladım aldım ama memnun kalmadım.

arkadaşlar youtube botları arasında en iyisi hangisi
Sınırsız kanal eklensin
Video yükleme sınırı olmasın
ek birçok özelliği olsun

bitanesini 4 gün önce kullanmaya başladım aldım ama memnun kalmadım.

hangısıtdı neden memnun kalmadın sebep??

Dostum daha 15 gün olmadı bu yüzden forumda tartışmalar oldu. Lütfen aynı şeyi pişirip önümüze getirmeden önce araştırın. Bakın. Bütün botlar hakkında Çokca yorum, Konu mevcut.. Azcık araştırın.

Arkadaşım bu tür konular polemik yaratıp forumun huzurunu kaçırıyor.
Rica ediyorum ilgili kategoriye gidip botların konularını inceleyin kendiniz karar verin.
Neredeyse yarın sabah ne giysem diye soru soracaksınız

senin yerine botlar uğrasıyor daha ne istiyorsun al bir tanesini işte

Nerdeyse tüm botlar 1-2 gün deneme süresi veriyor kendin deneyip kendin karar verebilirsin. bana göre x botu iyidir başkasına göre y botu.

spam devri kapandı hocam bot falan alma bosuna :)

spam devri kapandı hocam bot falan alma bosuna :)

Spam devri hiçbir zaman kapanmaz. Youtubeye üye olanların, video yüklemesi ne zaman engellenir ise spam ozaman kapatılır. Onuda yapamıyacağı için spama devam :)

youtube bir yazılım denetiminden ibaret karşımızda bizi denetleyen canlı bir varlık yok.

o yüzden sistemi yazan da senin benim gibi bir vatandaş. Ha sistemi atlatmak senin için zor olabilir. Ama benim ve benim gibi düşünen birçok arkadaşın atlatamıyacağı bir sistem daha icat edilmedi ;)

imkansız diye birşey yoktur sadece zaman alır.

her video ünleme düşüyor buna sebep öyle söyledim :) çaresi bulunana kadar spam yapamıyoruz her video direk ünlem

bugun normale doner umarım.bana kalısa gecici bi durm.yanı umarım öyledir :)

her video ünleme düşüyor buna sebep öyle söyledim :) çaresi bulunana kadar spam yapamıyoruz her video direk ünlem

hocam şöyle bir durum var. Eskisi gibi bir performans beklenilmesi zaten yanlış olur.

*youtube işine ilk başladığımda 100 kadar kanalı aynı anda yönetiyordum okadar sıkı yönetim yoktu her attığım video otomatikmen işleme giriyordu.
-şimdi 5kanal kaldı elimde onların 2-3 taneside telif yemiş kanallar manuel çalışıyorum.
*eskiden kopyala yapıştır gibi video yüklüyorduk
-şimdi editleme yapacam diye videoyu baştan oluşturuyoruz sanki(intro ekle, yazı ekle,logo ekle, zoom yap,%02 yana döndür,video rengini değiştir,sesle oynama yap, videoyu kırp vs...) manuel olarak en az 15 dk ayırıyorum.
*video başlıklarını oynaya oynaya çorbaya çeviriyoruz.
-Title yaz, xcvxcvxvxvc yaz,46546546456 yaz vs...

demek istediğim eskisi kadar rahat ve kafamıza göre spam yapamıyoruz ama yine spam yapıyoruz.

şu yukarıda anlattığım sistemi oturup sıfırdan kodlayacak (bot yazacak) çok yetenekli arkadaşlar var tek tuşla nasıl birşey isteğinize bağlı şekilde kodlayacak arkadaşlar mevcut.

bu sistem ömürlük mü? hayır illaki bir şekilde patlıyacak, çalışmıcak, youtube yeni yeni icatlat çıkartacak ama bunlarda zamanla çözülür.

Sonuçta adı başında spam. Eğer uğraşmak istemiyorsanızda özgün video yapmak zorundasınız malesef :)

:D yorumlarınız için teşekkürler kusura bakmasınlar ama böyle konular oluckaki botun iyisini millet bilsin

bu botlar windows üzerinden programlarla yönetiliyor değilmi. Bunların mac versiyonları yokmudur acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri