En kolay şekilde video sitesi nasıl açarım?

bafetimbigomis

Kayıtlı Üye
kodlama vs bilmeyen biri olarak, bir video sitesi açmak istiyorum. sadece ben video yüklücem. böyle güvenilir bir imkan sunan bir site var mı?

2. sorum bu siteyi adsense'e bağlayınca başvurunun kabul olup olmama durumları nasıl oluyo ne kadar sürüyo?

yoksa youtube gibi mi orası da aylarca bekletecek mi?

wordpress.
google yazarak kurulumunu temanı bulabilirsin.

sanırım en kolay yol hazır blog açmak olur.wordpress,blogspot gibi hazır site veren yerlerden yani.video için uygun bi tema seçersen işini görür heralde.ama bana sorarsan en iyisi tabiki imkanın varsa,parayla birisine yaptırman olur.eger uzun soluklu bi site düşünüyorsan tabi.hazır blog işini ben pek sevmiyorum :)

wordpress.
google yazarak kurulumunu temanı bulabilirsin.

sanırım en kolay yol hazır blog açmak olur.wordpress,blogspot gibi hazır site veren yerlerden yani.video için uygun bi tema seçersen işini görür heralde.ama bana sorarsan en iyisi tabiki imkanın varsa,parayla birisine yaptırman olur.eger uzun soluklu bi site düşünüyorsan tabi.hazır blog işini ben pek sevmiyorum :)

hocalar, peki benim halihazırda youtube için kullandığım bir adsense hesabım var. siteyi hazırlayıp videoları atıp, yeni bir adsense için mi başvuracağım? yoksa youtube için olanını kullanabiliyor muyum?

1.Videoları kendi sunucunda barındırmak maliyetli iş. ( dosya barındırma ve trafik ) bu yöntem olacak iş değil :) es geç

2.Adsense onay (film,dizi, vb) vermezler.

3.2010-2011 yıllarında lyn video scripti kullandım... fc-yt üzerinden videoları kendi sitene çekebiliyorsun. bu yöntemle adsense onay almıştım sıkıntı olmadı. Üzerinden yıllar geçti tahmince 3-5 gün içinde olumlu sonuç verirler.

Benim tavsiyem hazır srciptler kullanman. yt -vimeo gibi sitelerden kendi sitene çekebilirsin. demo sürüm var.

Mdqnqg.png

v6-promo.jpg

https://www.phpvibe.com

bana kalırsa uğraşılacak iş değil :D site kurarsın videolar çekersin ya konu index almaz alsada siteye organik ziyaretçi gelmez. google sıralama index bakarsın 3-5 sayfada çıkar. günlük gelen kitle senide memnun etmez :D adsense kazanca bakarsın sonra bir siteye :D 3-5 ay sürmeden siteyle bağını koparırsın.

kategorime çok güveniyorum hocam, film dizi vs değil.

1.Videoları kendi sunucunda barındırmak maliyetli iş. ( dosya barındırma ve trafik ) bu yöntem olacak iş değil :) es geç

2.Adsense onay (film,dizi, vb) vermezler.

3.2010-2011 yıllarında lyn video scripti kullandım... fc-yt üzerinden videoları kendi sitene çekebiliyorsun. bu yöntemle adsense onay almıştım sıkıntı olmadı. Üzerinden yıllar geçti tahmince 3-5 gün içinde olumlu sonuç verirler.

Benim tavsiyem hazır srciptler kullanman. yt -vimeo gibi sitelerden kendi sitene çekebilirsin. demo sürüm var.

Mdqnqg.png

v6-promo.jpg

https://www.phpvibe.com

bana kalırsa uğraşılacak iş değil :D site kurarsın videolar çekersin ya konu index almaz alsada siteye organik ziyaretçi gelmez. google sıralama index bakarsın 3-5 sayfada çıkar. günlük gelen kitle senide memnun etmez :D adsense kazanca bakarsın sonra bir siteye :D 3-5 ay sürmeden siteyle bağını koparırsın.

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:25 ----------

web adsense için tekrar aynı hesapla başvur yapman gerekiyor diye biliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri