Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Uzun zamandır takip ediyordum. Çok kral işler yapıyor israf vs orası bizi değil onu bağlar, ama adam kendine bi alan yaratmışTR versiyonunu da yapmak lazım yapılabilir bişey
![]()
Burada ki sorun nedir? Adamın yumurtaları israf etmesi mi? Bekir arkadaşımız 2 defa şikayet etmiş konuyu 2 sinde de net şekilde açıklama yapmamış. Videoyu izledim. Yaptığı adamın kendini ilgilendirir. Allah'a inancı olmayan birisi o yumurtaları Müslüman'lara bağışlasa ne bağışlamasa ne. Veya israf etse ne etmese ne. Adam zaten Allah'a inanmıyor ki. Video +13 üstüde değil. Herkesin izleyebileceği fakat herkesin tasvip etmeyeceği bir şey. Bu da kişisele giriyor. Kimseyi düşüncesinden dolayı yargılayamayız.
Konuyu daha fazla uzatmayın. Kişisel düşünceleriniz kendinizi ilgilendirir. Tartışma ortamı oluşturan mesajlar silinir, ceza alırsınız!
Yorumlar temizlenmiş, bu nedenle editliyorum.
23k izlenim almış 23k'nın getirisi taş çaltasa 10-15 $ arasıdır adamın harcadığı malzeme 100-150 lirahesap ortada
ama videolarda çok küfür yiyeceği kesindir ayrıca dinimiz açısın nimet çarpılmasıda olabilir 5 hazirandan beridir video yüklemimiş belkide şimdi nimet çoktan beri çapmıştır adamı![]()
hocam siz sanırsam videoyu beğenen kişilerin sayısını gördünüz
video yarım milyon izlenen bir video
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.