En seksi 10 kadın topluluk yermi

Artvinhopa

Yasaklanmış
merhabalar kanalım için en seksi 10 kadın, 10 ünlü veya 10 ***** yıldızı tarzında bi video hazırlasam sadece normal resimlerini yüklesem sıkıntı olurmu bu videoların tehlikesi varmıdır. Tecrübeli arkadaşlar bilgi verirmisiniz

kadınına göre değişir :D
denemeden bilemezsin...ne başlıklar var para kazanması açık.

Neler koyuluyor Youtube'a da topluluk yemiyor. :) Denemeden bir şey bilemeyiz şans işi biraz. Normalde yememesi lazım ama belli olmuyor.

Özgün video sırf seksi geçiyor diye argo kelimeden yermi kanal topluluk? alla alla şaşırdım

bende böyle videolar yapacam bayadır aklımda ama spamdan vakit kalmıyor

bence bu tarz videoların para kazanması kapalı olsun, sadece kanala abone çekmek için yükle, ilerleyen zamanlarda kanalın belli bir seviyeye gelince kanalını sağlam bir partnere geçirt ve kanalı onaylat(rezetli yap) öyle para kazanmasını aç videoların

bende böyle videolar yapacam bayadır aklımda ama spamdan vakit kalmıyor

bence bu tarz videoların para kazanması kapalı olsun, sadece kanala abone çekmek için yükle, ilerleyen zamanlarda kanalın belli bir seviyeye gelince kanalını sağlam bir partnere geçirt ve kanalı onaylat(rezetli yap) öyle para kazanmasını aç videoların

Hocam zaten abone ve partnere sokacak kadar izlenim almak için böyle birşey yapmayı düşündüm :)

2-3 gündür çok acayip şeyler görüyorum adam çerçeveli prno yüklemiş 2 milyon izleme var.Bir kanal da değil onlarca var, muhtemelen bu forumdan birileri yapıyor.

Topluluk yemese bile,kazanç düşük olur diye düşünüyorum

Sırf başlıktan dolayı hocam, video içerisinde müstehcenlik olmasına gerek bile yok. Şöyle anlatayım: bir vine derleme videom var, 35000 izlenim, müstehcen hiç bir içeriği yok, sadece başlığından ötürü 1,5 $ kazandırıyor. (Başlıkta "Farting" kelimesi geçiyor.)

Hocam sırf başlıktan dolayımı acaba sonucta hanı çplak resım falan yok meraktan soruyorum gerçi yanı

2-3 gündür çok acayip şeyler görüyorum adam çerçeveli prno yüklemiş 2 milyon izleme var.Bir kanal da değil onlarca var, muhtemelen bu forumdan birileri yapıyor.

hocam erotik videodur o prnoyu çerçevesiz hiç bir şeysiz direkt atabilirsin telifi yok erotik videolar bende görüyorum da prno değil yani :D arada fark var ama prnoya yakın videolar veya prno gibi erotik video :D ama taktiği var hocam onunda :) ben fazla üstelememiştim ban falan gelir diye 4 saat atmıştım o tarz bir şeyi taktikle 20 bin izlenim gelmişti 520 tl para kazandırmıştı adsense ban falan yer diye sildim videoyu gitti demek ki riski yokmuş taktiğin sayenizde bunu öğrenmiş oldum :)

hocam erotik videodur o prnoyu çerçevesiz hiç bir şeysiz direkt atabilirsin telifi yok erotik videolar bende görüyorum da prno değil yani :D arada fark var ama prnoya yakın videolar veya prno gibi erotik video :D ama taktiği var hocam onunda :) ben fazla üstelememiştim ban falan gelir diye 4 saat atmıştım o tarz bir şeyi taktikle 20 bin izlenim gelmişti 520 tl para kazandırmıştı adsense ban falan yer diye sildim videoyu gitti demek ki riski yokmuş taktiğin sayenizde bunu öğrenmiş oldum :)

Erotik falan değil bildiğin prno, çerçeveye bence de gerek yok ama o tarzda bişey yapmış 15 gün olmuş atalı videoyu he tabi o fark edilirse varsa eğer adsense hesabı falan toptan gider muhtemelen.

Tekrar baktım reklam yok bu videolarda.Yaş sınırı falan da yok.Ne amaçla yapıldığını anlayamadım.

Son düzenleme:
Hocam videoyu para için değil ya özgün kanal olduğu için henüz hiç izlenim yok ondan düşündüm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri