En Sevdiginiz Yabanci Diziler ( Oneri)

MortalKombat

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar 2 3 aydir yabanci dizilere cok merak sardim breaking bad gibi dizileri bitirdim yeni bolumlerini bekliyorum izledigim diziler
Arrows
Viking
Breaking bad
Prison Break(en sevdigiim suan 2. sezondayim)
baska onerebileceginiz yabanci diziler varmidir ?

Zaten başta herkesin favorisi Prison Break olur.Arrow izliyorsanız Flash'a da başlayın çünkü arada ortak bölüm çekiyorlar.Şu an Prison Break'ın yapımcısının çektiği Forever adında bir dizi var,onu da tavsiye ederim.Bunların dışında efsane olmuş diğer diziler;
-Game Of Thrones (Devam Etmekte ve 5.Sezonda)
-Dexter (Final yaptı ve 8 sezonu var)
-Doctor Who (Pek bir bilgim yok)
-Supernatural ( 10.Sezonunda ve devam ediyor.)

Supernatural
sherlock

Bunları kesin izlemeni tavsiye ediyorum :D

better call saul'a başla breaking bad'le arayı soğutmadan.

Breaking Bad sevdiysen better call saul öneririm. Breaking badden sonra oluşan boşluğu doldurdu dizi.

Arkadaşlar konu dışı ama bir dizi izlemiştim, 1 grup insan yarışma gibi gösterilip bir bölgeye yerleştiriliyordu 1 süre sonra bunun yarışma olmadıg ve bölgede tek oldukları anlaşılıyordu garip garip şeyler oluyordu,ismini bilen varsa çok sevinirim kaybettim bulamıyorum :)

Arrow
Flash
Game Of thrones
Fargo
Better Call Saul
Doctor Who
Shameless
The Walking Dead
The Originals
Supernatural
Sherlock
Vikings
Spartacus

Buyrun hocam.

Game of Thrones
Fargo
Breaking Bad
Prison Break
Lost

izlemiş olduğum tek yabancı dizi True Detective'yi tavsiye ederim.

Açılan 15.konu oldu forumu çöp yapmamaya özen gösterelim arkadaşlar

Arkadaşlar konu dışı ama bir dizi izlemiştim, 1 grup insan yarışma gibi gösterilip bir bölgeye yerleştiriliyordu 1 süre sonra bunun yarışma olmadıg ve bölgede tek oldukları anlaşılıyordu garip garip şeyler oluyordu,ismini bilen varsa çok sevinirim kaybettim bulamıyorum :)

Merak ettim şimdi,The 100 olabilir ama kesin adını bilen yazsın lütfen :)

Three Musketeers, Peaky Blinders, Pek bilinmeyen ama 10 numara dizilerdir. Zamanınız varsa bir göz atın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri