En Son hangi şehirde oturum açtınız?

• Kullanıcı ysr.ckr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

ysr.ckr

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar vdsde kanal yapıyorum izlenim alanları para kazanmak için açmaya çalıştığımda en son hangi şehirde oturum açtığınız gibi bir soru sordu ?
Bu sorunu nasıl aşabilirim

Arkadaşlar vdsde kanal yapıyorum izlenim alanları para kazanmak için açmaya çalıştığımda en son hangi şehirde oturum açtığınız gibi bir soru sordu ?
Bu sorunu nasıl aşabilirim
Sorun değil güvenlik önlemi.. Kanalı en çok nerede kullanıyorsan o şehri yazacan. Ya da hangi ilde açıldıysa lokasyon olarak.. Sorduğun sorunu cevabı içinde zaten :)

Sorun değil güvenlik önlemi.. Kanalı en çok nerede kullanıyorsan o şehri yazacan. Ya da hangi ilde açıldıysa lokasyon olarak.. Sorduğun sorunu cevabı içinde zaten :)

Malesef hocam vds Fransa lokasyonluydu ama tüm şehirleri girdim yinede yemedi

Malesef hocam vds Fransa lokasyonluydu ama tüm şehirleri girdim yinede yemedi
Vds de açtıysan Maili ıp sorgulamasıyla hangi şehir olduğunu rahatlıkla öğrenirsin bunda bir sıkıntı yok ki.. Tüm şehirleri tek tek denediğin içinde dogru girsende açamayabilirsin bir süre..

Ankara istanbul denedinmi

bursayı denedim

---------- Spam Engelliyici 15:10 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------

Vds de açtıysan Maili ıp sorgulamasıyla hangi şehir olduğunu rahatlıkla öğrenirsin bunda bir sıkıntı yok ki.. Tüm şehirleri tek tek denediğin içinde dogru girsende açamayabilirsin bir süre..

Teşekürler Hocam 1 hafta girişi kapadılar süre dolunca deneyeceğim

vds den kanal oluşturup farklı lokasyondan açınca yada tersinde sorar,güvenlik ayarlarından ip şehir bilgisine bakarak diğer lokasyona geçiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri