En Uygun Fiyat Garantisiyle Toplu Sms Paketleri | 1.000 Sms 18 Tl

muratback

Kayıtlı Üye
CF2A86D1811FFCB9EE5167B33712C503.png

Son düzenleme:
sa . hocam benim karşı komsu muhtar adayı gecenlerde bana böyle birşey söylemişti ilgilenmedim pek bi kac yere baktım denk gelmedi bu senin sms leri secim projesi gibi kullana bilir miyiz?
Bu konuda hiç bilgim yok bu sms ler normal bize gelen reklam smsleir gibi degil mi ?
İLgi için tşkler iyi calışmalar.

sa . hocam benim karşı komsu muhtar adayı gecenlerde bana böyle birşey söylemişti ilgilenmedim pek bi kac yere baktım denk gelmedi bu senin sms leri secim projesi gibi kullana bilir miyiz?
Bu konuda hiç bilgim yok bu sms ler normal bize gelen reklam smsleir gibi degil mi ?
İLgi için tşkler iyi calışmalar.

Merhabalar,
Evet smsleri seçim projesinde kullanabilirsiniz muhtar aday tanıtımlarında, siyasi partilerde ve daha bir çok alanda mesajları kullanabilmeniz mümkündür.

paneli inceleme imkanımız var mı acaba ?

dunya geneline gonderilebiliyormu ? gonderilebiliyorsa demo pm

Üstat bir ürünümüz satışını yaptığımız fakat numaramız yok sms atacağımız. Numaralar sen mi ayarlıyorsun yoksa ben mi ayarlayacam numaraları.

Eğer numaraları sen ayarlıyorsan hedef kitleme uygun olup olmadığından nasıl emin olacam.Bana ayrıntılı bilgi verirsen çok makbule geçer.
Hayırlı günler

Üstat bir ürünümüz satışını yaptığımız fakat numaramız yok sms atacağımız. Numaralar sen mi ayarlıyorsun yoksa ben mi ayarlayacam numaraları.

Eğer numaraları sen ayarlıyorsan hedef kitleme uygun olup olmadığından nasıl emin olacam.Bana ayrıntılı bilgi verirsen çok makbule geçer.
Hayırlı günler

Satışlarımız halen aktif olup , detaylı bilgiler sunmanız halinde numara sağlanması konusunda bizlerde data satın alarak sizler için yardımcı olabilmekteyiz..

tel noları hakkında

Satışlarımız halen aktif olup , detaylı bilgiler sunmanız halinde numara sağlanması konusunda bizlerde data satın alarak sizler için yardımcı olabilmekteyiz..

Kardeş bu işimi hallettim gibi ihtiyaç duyarsam sana burdan dönerim tekrar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri