Engel geçemiyorum

• Kullanıcı AzomaXTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

AzomaXTR

Kayıtlı Üye
arkadaşlar cümleten iyi akşamlar öğleden beri aynı videoya videonti ile uğraşıyorum ama bir türlü aşamadım vıdeoyu atıyorum tam 15 dakika sonra
Entertainment adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle engellediği içeriğe sahip. uyarısı veriyor yardımcı olabilecek varmı bu konuda.

herkes bakıp konuya gider dostum burda bilen söylemez,
bilmeyende nasıl olur diye girip bakar ama o da cevap alamaz,

Sana tavsiyem, render programları ile render alman görseli ters çevir, sesi 105 ve üstü dene.

(Vietnamlı'lar kadar olamıyoruz malesef)

hareketli çerçeve kullan geçemezsen filtre koy bi de üstüne.

İçeriğin ismini youtubede arat. Engel geçen ve adsense reklamı açık olan kanalları kopyala. Ne uğraşıyorsun engel geçmekle

film degılsekı fılm yarım ekran ızlenmıyor.
once vıdeonun ustve sol kısmından kes bıraz bence.
sonra o vıdeoyu ekranın ortasına saga dogru koy arka plandada vıdeo olsun telıfsız bole kaydet yukle cızgıyse ızlenır..
ama bır sure sonra manuel telıf gelıyor..
ben telıflı vıdeolardan uzak duruyorum telıf zor gelen vıdeolardada para kazanbılıorsun arastır hocam bıraz.
bızım derdımızde topluluk

Videoyu 180 derece cevir zoom yap önünede fotoraf koyup transparan yap .

atmaya çalıştığın video/içeriği youtube da ara son 1 hafta son 1 gün bak bakalım geçen nasıl geçiyor ona benzer geçmeyi dene

Hocam arka plan hareketli birşey ekle. Videoya da filtre ekle. Biraz hızlandırma da yap.

En son aldığım çıktıda % 20 video arka taraf hareketli arka plan hızlandırma 1.14 olarak yaptım yine banamısın demedim başlıkla alakalı olabilirmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri