English-Russian TBM FARKI

• Kullanıcı bysetoll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

bysetoll

Yasaklanmış
Konuyu açmaktaki amacım öncelikle herkesin kazanmasını istememdir aşagıdaki resimde yeni açtıgım adsensede sadece deneme amaçlı yapılmıştır

english tbm Farkı

russian tbm Farkı

NOT= neden bunu paylaştın sorusuna arkadaşlar artık bırakın türkçe içerigi çünkü bana göre aldınıgınız tıklar ve izlenimleriniz heba oluyor ben ingilizcede denedim yine ingilizce türkçeye göre iyi ama emin olun ve bana güvenin RUSSİA-CHİNA-JAPAN bu bölgelerdeki tbm ler en az 0.6 ama genelde her zaman 0.7 dir az izlenim almama ragmen tıkda fazla bir kez deneyin görün.... yükledigim video sayısı sadece 3 tanedir ve 3üde rusçadır - 2 dk lık videolar - ve düşünün normalde bu işi bilen biri günlük en az 5 k izlenim alır ve ben yaklaşık 100 izlenime 1.8 dolar aldıysam ve sadece tek kanal ve 3 video ile gerisini sizde düşünün

Hocam güzel deneme, paylaşım olmuş; ancak İngilizce için de Rusça için de bence TBM düşük. Eğer böyle komedi tarzı vs ise tamam mantıksız değil tıklama daha fazla almasından yola çıkarak Rusça vs önermek; ancak her zaman için USA ve UK hiti Google'da daha değerlidir. Tıklama almaya bakar işler video ve etiket seçimi çok önemli. Ama sadece video at bekle mantığında dediğiniz doğru olabilir istatistikleriniz onu gösteriyor. Teşekkürler paylaşım için..

Bunu paylastigin icin tesekkurler

çok düşük bence bu tbm lerede çalışılmaz. en az 0,30 olması lazım. güzel para kazanmak için

Hocam güzel deneme, paylaşım olmuş; ancak İngilizce için de Rusça için de bence TBM düşük. Eğer böyle komedi tarzı vs ise tamam mantıksız değil tıklama daha fazla almasından yola çıkarak Rusça vs önermek; ancak her zaman için USA ve UK hiti Google'da daha değerlidir. Tıklama almaya bakar işler video ve etiket seçimi çok önemli. Ama sadece video at bekle mantığında dediğiniz doğru olabilir istatistikleriniz onu gösteriyor. Teşekkürler paylaşım için..

biliyorum uk - usa çok daha iyi ama bir deneyin sizde sadece rastgele bir video atın rusça etiket rusça içerik 1-2 saat içinde izlenimle eşdeger şekilde tıklama da geliyor hala tek çözemedigim konu kaldı neden rusça içerikte tıklama oranı çok yüksek hala çözemedim hocam

---------- Mesaj saat 17:31:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:30:16 civarında gönderildi. ----------

çok düşük bence bu tbm lerede çalışılmaz. en az 0,30 olması lazım. güzel para kazanmak için

videolar kategori önemsenmeden rastgele atılmıştır ayrıca forumda 0.01 tık alan arkadaşlar var türkçe içerikten onun için paylaştım en azıyla rusça gene iyi izlenim ve yüksek tık oranından diye düşünüyorum

Tiklama orani sadece rusta cok degil ki senin hesaplarinda? ingilizce iceriktede gayet yuksek sayfa to oranin var pek farki yok rustan.

Ya ben Tıklama Oranı'ndan neden bu kadar korkulduğunu anlamıyorum. Yanlış bir şey yapılmadığı takdirde %20 TO ay ortalamasıyla ödemeler aldığım oldu. Yani korkmaya gerek yok bir yanlışlık yapılmıyorsa arkadaşlar.

Tiklama orani sadece rusta cok degil ki senin hesaplarinda? ingilizce iceriktede gayet yuksek sayfa to oranin var pek farki yok rustan.

dostum benim zaten asıl anlatmak istedigim english tbm de 0.05 e düşebiliyor ama rusça kesinlikle en az 0.06 normaldede 0.7 ila 0.12 arasında gezer yani demek istedigim artık farklı ülkelere yönelmek lazım

---------- Mesaj saat 17:36:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:35:24 civarında gönderildi. ----------

rus çin çok sakat alfabe sakat harbi

yandex kullan rusça için :D

dostum benim zaten asıl anlatmak istedigim english tbm de 0.05 e düşebiliyor ama rusça kesinlikle en az 0.06 normaldede 0.7 ila 0.12 arasında gezer yani demek istedigim artık farklı ülkelere yönelmek lazım

tbm orani girdigin etiketlerle videolarinla ve cikan reklamlarla alakalidir. Zengin medyaya denk gelirsen UK ve USA tiklarinda cok saglam TBM orani tutturursun fakat zengin medya cok zor cikar. Rus icerigin ingilizce icerikten fazla getirme gibi bi olasiligi yok yani. Tamamen nasil calistigina bagli olay. Esit calisirsan ingilizce her zaman onde olur.

[MENTION=262]bysetoll[/MENTION] izlediğim amatör rus videolarından şunu açıkça söyleyebilirim adamlar kamerayı doğru düzgün tutamadıkları için mouse'u da doğru düzgün tutamayıp tıklıyorlardır :D

Ya ben Tıklama Oranı'ndan neden bu kadar korkulduğunu anlamıyorum. Yanlış bir şey yapılmadığı takdirde %20 TO ay ortalamasıyla ödemeler aldığım oldu. Yani korkmaya gerek yok bir yanlışlık yapılmıyorsa arkadaşlar.

normal kullanıp 1 iken bi anda 8-10lara çıkarsa sıkıntı çıkar benim de ortalama 6,52% ama hep aynı uzun süredir. hesaplar patlamasın sonra :( google bizi bırakma :rolleyes:

we love you google. we need more cpc pls man :rolleyes:

tbm orani girdigin etiketlerle videolarinla ve cikan reklamlarla alakalidir. Zengin medyaya denk gelirsen UK ve USA tiklarinda cok saglam TBM orani tutturursun fakat zengin medya cok zor cikar. Rus icerigin ingilizce icerikten fazla getirme gibi bi olasiligi yok yani. Tamamen nasil calistigina bagli olay. Esit calisirsan ingilizce her zaman onde olur.

Kesinlikle katılıyorum hocam, zengin medya = minimum 1 dolar tbm yani bu çeşit alacağınız 10-15 tıka eşit. Zengin medyanın da Amerika ve İngiltere hitine çıkma olasılığı çok çok çok daha yüksek. Sadece video önü reklamlara yapılan sade tıklamalar düşünülürse belki sadece Rus hiti kazanabilir o da uğraşmaya deymez yani.

düz mantık kurmak gerek sen türkçe - ingilizce içerigini facebookda imliyorsun atıyorum

ama ben rusça videoalarımı sadece vk.com da imliyorum ve rusyanın emin olun %95 i vk yı kullanıyor ve imlemelerde çok saglam oluyor deneyin arkadaşlar anlatmanın luzümü yok gerçekten usa-uk tbmleride çok iyi ama ben tercihimi rusçadan kullanırım her şekilde tık oranı fazla oldugu için

düz mantık kurmak gerek sen türkçe - ingilizce içerigini facebookda imliyorsun atıyorum

ama ben rusça videoalarımı sadece vk.com da imliyorum ve rusyanın emin olun %95 i vk yı kullanıyor ve imlemelerde çok saglam oluyor deneyin arkadaşlar anlatmanın luzümü yok gerçekten usa-uk tbmleride çok iyi ama ben tercihimi rusçadan kullanırım her şekilde tık oranı fazla oldugu için

hocam tabii ki o senin tercihin ama daha fazla verir diyerek insanlari yanlis bilgilendirme. Isi madem oyle dusunuyoruz sende boyle dusun. Dunyada en cok konusulan dildir ingilizce(cinceden sonra). Rakamlara vurursak rusca ingilizcenin yaninda hic bisey. Soyledigim gibi is senin nasil calistigina bagli. Sen videonu daha cok platformda tanitirsan ingilizce icin o kadar cok izlenim alirsin. Rusyadan alabilecegin izlenim en fazla nedir? 140 milyon civari cunku Rusya'nin nufusu bu. Ingilizce ise dunyada genel. 7 milyar insan var.Bunlarin 10% u ingilizce biliyor desek yine Rusya'nin 7 kati olur neredeyse. Tekrar soyluyorum, esit sartlarda calisildiginda ruscanin ingilizceyi gecmesine imkan yok.

hocam tabii ki o senin tercihin ama daha fazla verir diyerek insanlari yanlis bilgilendirme. Isi madem oyle dusunuyoruz sende boyle dusun. Dunyada en cok konusulan dildir ingilizce(cinceden sonra). Rakamlara vurursak rusca ingilizcenin yaninda hic bisey. Soyledigim gibi is senin nasil calistigina bagli. Sen videonu daha cok platformda tanitirsan ingilizce icin o kadar cok izlenim alirsin. Rusyadan alabilecegin izlenim en fazla nedir? 140 milyon civari cunku Rusya'nin nufusu bu. Ingilizce ise dunyada genel. 7 milyar insan var.Bunlarin 10% u ingilizce biliyor desek yine Rusya'nin 7 kati olur neredeyse. Tekrar soyluyorum, esit sartlarda calisildiginda ruscanin ingilizceyi gecmesine imkan yok.

sana %100 katılıyorum ama benim asıl en baştan bahsetmek istedigim artık turkish-english içerigin dışında daha farklı ülkelerin daha farklı videolarında izlenim almalıyız geçen gün muhteşem yüzyılı part şekline bölüp rusça sunan bir kanal gördüm güldüm önce dizi işi rusyadaki youtuberler tarafından da yapılııyor :D

"Dunyada en cok konusulan dildir ingilizce(cinceden sonra)" hemen düzeltme çinceden daha çok konuşulur ingilizce. rusların da kızları güzeldir ama bu başka bir konu. ingilizce ile hiç bir dil kıyaslanmamalı bence ingilizce içerikli bi video 100 izlenirse rus 12 çin 32 türk 7 izlenir. ingilizceye devam... bilimsel veriler ışığında yapmış olduğum bu tespiti burada bitirmek istiyorum. :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri