Enpara.com da Hesabı olanlar bakabilirmi !!

efsane1903

Yasaklanmış
arkadaşlar çok araştırdım fakat net bir sonuca ulaşamadım. kimi dolandırıcı diyor kimi iyi diyor kimi aldatmaca vs birsürü hileleri fln var diyor yani herkes aklına geleni söylüyor bu site hakında.

benim için önemli olan bunlar deil. ben bu bankadan hesap alıp adsenseye bağlayacam,bundan dolayı bu bankadan hesap alıp adsense ile ödeme alan arkadaşlara bikaç sorum var.

1.google nin yaptığı ödemelerde kesinti yapıyorlarmı?

2. normal banka gibi 3 ayda-6 ayda fln kesinti yapılıyormu,yapılıyorsa ne kadar kesinti oluyor?

3.yaptığımız havale ve eft lerden (yurt içi-Yurt dışı) kesinti yapılıyormu?

arkadaşlar çok araştırdım fakat net bir sonuca ulaşamadım. kimi dolandırıcı diyor kimi iyi diyor kimi aldatmaca vs birsürü hileleri fln var diyor yani herkes aklına geleni söylüyor bu site hakında.

benim için önemli olan bunlar deil. ben bu bankadan hesap alıp adsenseye bağlayacam,bundan dolayı bu bankadan hesap alıp adsense ile ödeme alan arkadaşlara bikaç sorum var.

2. normal banka gibi 3 ayda-6 ayda fln kesinti yapılıyormu,yapılıyorsa ne kadar kesinti oluyor?

Sitelerin kralı dünyanın 9. harikası NOT: 8. harikası benim :D

Hiç bir kesinti yok üstelik 18 tl kazanmışım bn transferde vs. 2 hesabım var yaşım uymadığı için ablam ve annem üzerime kendime de açıcam 18 olunca

kim demiş dolandırıcı diye ne alırken ne kullanırken senden kuruş dahi almıyorlar aksine hediye filan veriyorlar bazen kampanya oluyor nette harcadığın paranın bir kısmını sana kendi cebinden veriyor

---------- Mesaj saat 17:40:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:38:37 civarında gönderildi. ----------

ayrıca google a eklerken banka finasbank şube: EFT MERKEZI

bi ara 100 lira felan harcama yapmıstım tabi kampanya felan hiç farkında deildim 15 gun sonra girdiğimde bir gün baktım 50 lira var hesapda :) sonra biraz arastırdım da harcadıgının yarısı kadarını geri veriolarmıs :D

Yurt dışı eft işlemlerinde 15 Tl kesinti var. Mesela dolar hesabına para gelecekse yurt dışından 15 Tl kesiyorlar. Partnerlerde yaşanıyor bu durum. 1 haftaya ödeme alacağım. Bakalım ne kadar kesilecek
Ayrıca dolandırıcı kısmını yatırım işi yapanlar söylemiştir doğrudur. Kafalarına göre kur yükseltme işlemleri yapabiliyorlar. Ama yine de en düşük makas aralığı bu bankadadır ve şuan taksitle kampanya ile işi olmayanlar için en iyi alternatiftir diyebiliriz. Bir kredi kartı değildir. Banka kartının eksik yönlerini giren kişi eninde sonunda fark edecektir. Ücretsiz olması banka kartı olmasına dayanır. Kolaysa Kuveyt gibi kredi kartını ücretsiz verin :)
Şimdi ben bu yazıyı uzattıkça uzatırım ama sizin amacınız doğrultusunda yöneleceğiniz en iyi karttır.

şimdi sitelerine girip başvuru yaptım evime gelip ziyaret edeceklerini ve sözleşme imzalatacaklarını ballandıra ballandıra söylediler :)

şimdi sitelerine girip başvuru yaptım evime gelip ziyaret edeceklerini ve sözleşme imzalatacaklarını ballandıra ballandıra söylediler :)

o altın çikolatalardan getirirlerse bir tanede bana kargola parası neyse vercem :p bir çikolata getirmediler nerede kaldı müşteri memnuniyeti :(

Genelde güzel kızlar geliyor ) Ya da ben o açıdan şanslıydım.

2 sindede adam geldi bakalım bana sıra gelince belki kız gelir :))

Yurt dışı eft işlemlerinde 15 Tl kesinti var. Mesela dolar hesabına para gelecekse yurt dışından 15 Tl kesiyorlar. Partnerlerde yaşanıyor bu durum. 1 haftaya ödeme alacağım. Bakalım ne kadar kesilecek
Ayrıca dolandırıcı kısmını yatırım işi yapanlar söylemiştir doğrudur. Kafalarına göre kur yükseltme işlemleri yapabiliyorlar. Ama yine de en düşük makas aralığı bu bankadadır ve şuan taksitle kampanya ile işi olmayanlar için en iyi alternatiftir diyebiliriz. Bir kredi kartı değildir. Banka kartının eksik yönlerini giren kişi eninde sonunda fark edecektir. Ücretsiz olması banka kartı olmasına dayanır. Kolaysa Kuveyt gibi kredi kartını ücretsiz verin :)
Şimdi ben bu yazıyı uzattıkça uzatırım ama sizin amacınız doğrultusunda yöneleceğiniz en iyi karttır.

hayır benden kesinti olmuyor googledan gelen parada

hayır benden kesinti olmuyor googledan gelen parada
Evet çünkü Vadesiz Tl hesabına geliyordur büyük ihtimal. Zaten böyle bir durumun partnerde yaşandığını belirttim. Bekleyip göreceğiz bakalım gelecek hafta ödeme alacağım ödemeyi dolar hesabıma alacağım için büyük ihtimal kesinti olacaktır. Kesintiyi gönderen öderse sıkıntı olmaz tabi ki ama bir partner şirketi Google gibi bonkör mudur bilinmez )

---------- Mesaj saat 18:07:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:05:11 civarında gönderildi. ----------

abi ben itin öldüğü yerdeyim en yakın banka 70 km oda ziraat finans taa neyse

şey soracağım gelipde eve neye bakıyolarki ?
Fem hocaları gibi çaya gelmiyorlar. Kartın aktif olması için belli başlı sözleşmeler var onları imzalamanız gerek. Normalde banka şubesine gidip orada yapılır bu işlemler ama bunların şubesi olmadığı için ayağımıza kadar geliyorlar kıymetini bilmek gerek. Ayrıca bir adet kalem ve not defteri de hediye veriyorlar )

partnerde kesiyolarmiymis ya tüh nasil olur ziraat kesmiyodu bileydim ziraat e baglardim.amcaoglu bana dolar yolladi gevurdan ziraat hic kesmedi.ama hesap ücreti aliyolar.benim bir merak ettiğim konuda bnm ziraatin dolar euro hesaplari acik.kullanmazkende para alirlarmi benden.kapatmaya gitsem para isterlermi.aralik ayinda dolar hesabini kullandim adamlar 3 carpı 7.5 dolar =22.5 doalr kestiler .eski aylari da aldilar.

Evet çünkü Vadesiz Tl hesabına geliyordur büyük ihtimal. Zaten böyle bir durumun partnerde yaşandığını belirttim. Bekleyip göreceğiz bakalım gelecek hafta ödeme alacağım ödemeyi dolar hesabıma alacağım için büyük ihtimal kesinti olacaktır. Kesintiyi gönderen öderse sıkıntı olmaz tabi ki ama bir partner şirketi Google gibi bonkör mudur bilinmez )

---------- Mesaj saat 18:07:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:05:11 civarında gönderildi. ----------

Fem hocaları gibi çaya gelmiyorlar. Kartın aktif olması için belli başlı sözleşmeler var onları imzalamanız gerek. Normalde banka şubesine gidip orada yapılır bu işlemler ama bunların şubesi olmadığı için ayağımıza kadar geliyorlar kıymetini bilmek gerek. Ayrıca bir adet kalem ve not defteri de hediye veriyorlar )

hocam bunlar illa evemi geliyor bankaya gitsek ordan olmazmı bide ben çalışıyorum cumartesiye kadar cumartesi 3de evde oluyorum onlara uygun zamanı söylesek o saatte gelirlermi birde üye olduktan sonra parayı nerden çekiyoruz finans atmlerden oluyomu

peki bizim istediğimiz bi zamanmı geliyorlar yoksa kafalarına göremi geliyorlar. yok yani ev boşken çağıralımda belki kız gelir bellimi olur :D

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] Kardeşim Finans Bankası ve EFT Merkezi seçtim ancak test yatmıyor nedeni ne olabilir acaba fikrin var mı ?

Edit: Yatmış,dereyi görmeden şort giymişim.

partnerde kesiyolarmiymis ya tüh nasil olur ziraat kesmiyodu bileydim ziraat e baglardim.amcaoglu bana dolar yolladi gevurdan ziraat hic kesmedi.ama hesap ücreti aliyolar.benim bir merak ettiğim konuda bnm ziraatin dolar euro hesaplari acik.kullanmazkende para alirlarmi benden.kapatmaya gitsem para isterlermi.aralik ayinda dolar hesabini kullandim adamlar 3 carpı 7.5 dolar =22.5 doalr kestiler .eski aylari da aldilar.
Hocam ben aradım yurt dışı işlemlerinizde kesinti olur 15 Tl dedi. Lakin bu ücreti partner ödüyordur büyük ihtimal. Çünkü ziraat de kesmesi lazım. Ayrıca ziraat hakkında bilgim yok. Ama o hesaplar için ücret kesen bankalar var garanti kesiyordu bildiğimce 30 Tl gibi ya da başka bir banka.

İşlem Ücret
Finansbank dışına giden yabancı para transferi
(tüm Enpara.com kanallarından) 15,00 TL (BSMV dahil, işlem başına)
Finansbank dışından gelen yabancı para transferi 15,00 TL karşılığı USD veya Euro (BSMV dahil, işlem başına)

Belirttiğim gibi ödemeyi Tl alırsanız kesinti yok ama Usd-Euro alırsanız 15 Tl kesinti var. Ki Usd almanızı tavsiye ederim kendi istediğiniz kurdan daha karlı bozabilirsiniz. Zaten partner Usd atıyor Adsense Tl attığı için kesinti olmuyor yurt dışı olmasına rağmen

hocam bunlar illa evemi geliyor bankaya gitsek ordan olmazmı bide ben çalışıyorum cumartesiye kadar cumartesi 3de evde oluyorum onlara uygun zamanı söylesek o saatte gelirlermi birde üye olduktan sonra parayı nerden çekiyoruz finans atmlerden oluyomu
Malesef eve gelmeleri zorunlu gibi arayp özel istek belirtebilirsiniz gelmeden önce sizi arıyorlar isteklerinizi belirtin. Bir kafe de falan da buluşma olabilir diye tahmin ediyorum. Ayrıca mesai saatleri içerisinde sen istediğin dakika da geliyorlar. Finansbank atm sinden kesintisiz para çekebilirsin.

peki bizim istediğimiz bi zamanmı geliyorlar yoksa kafalarına göremi geliyorlar. yok yani ev boşken çağıralımda belki kız gelir bellimi olur :D
) Sen istediğin dakika geliyorlar . Saati sen belirlersin.

Enpara candır :) Ama kartı getireni sevmemiştim.Genç gelseydi daha iyi olacaktı :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri