Enpara Hakkında bilgili abilerim

sontorun

Yasaklanmış
Bugün bireysel enpara başvurusu yaptım (Günlük bankacılık ihtiyaçlarımı (para transferi, ödemeler, alışveriş) kolay ve masrafsız bir şekilde gerçekleştirmek)

şimdi bu kart geldiğinde benden ücret alacaklarmı ve ben bu kart ile internetten yaptığım alış verişlerde gelen parayı kart ile çekebilecekmiyim ?

Bugün bireysel enpara başvurusu yaptım (Günlük bankacılık ihtiyaçlarımı (para transferi, ödemeler, alışveriş) kolay ve masrafsız bir şekilde gerçekleştirmek)

şimdi bu kart geldiğinde benden ücret alacaklarmı ve ben bu kart ile internetten yaptığım alış verişlerde gelen parayı kart ile çekebilecekmiyim ?

Ücret yok almazlar. İnternetten alışveriş yapınca karta nasıl para gelecek onu anlamadım ama. :) 2.5 yıldır kullanıyorum kartı, karta para yatırılır ve çekilir. Yatırdığın parayla da alışveriş yapabilirsin. Herhangi ek ücreti yok. Havale eft falan da ücretsiz.

en para = sıfır (0) ücret her konuda :) EFT masrafı yok, kart kullanım aidatı yok. Ayda bir sefer istediğin atmden para çekmek için komisyon vermek yok.

Bütün finansbank atmlerden paranı istediğin gibi, isteiğin zaman ücretsiz çekebilirsin. üstelik günlük para çekme limiti 7500 lira. Türkiyede hesap kartı olupta günlük bu kadar limit veren benim bildiğim başka yok

Son düzenleme:
en para = sıfır (0) ücret her konuda :) EFT masrafı yok, kar kullanım aidatı yok. Ayda bir sefer istediğin atmden para çekmek için komisyon vermek yok.

Bütün finansbank atmlerden paranı istediğin gibi ücretsiz çekebilirsin

Her ay 1 kere olmak koşuluyla başka atm'lerden de ücretsiz çekim yapılabiliyor. Yani finansbank bulamadın diyelim, gidip Akbank'tan falan istediğin banka atm'sinden para çekebiliyorsun yine ücret almıyor.

Ücret yok almazlar. İnternetten alışveriş yapınca karta nasıl para gelecek onu anlamadım ama. :) 2.5 yıldır kullanıyorum kartı, karta para yatırılır ve çekilir. Yatırdığın parayla da alışveriş yapabilirsin. Herhangi ek ücreti yok. Havale eft falan da ücretsiz.

hayır örnek veriyorum siz benden tasarım istediniz yaptım bana 50 tl gönderdiniz enpara hesabıma ben o 50 tl yi kart ile çekebilirmiyim ?

Hiçbir ücret almıyorlar mükemmel bir olay gerçekten.1 sene ayın enparalısı olanlara 59 tl yemek indirimi verdiler bu ay.Gerçekten şapka çıkardığım bir bankacılık bugüne kadar 1 kuruş almadan harika hizmet verdiler.Ülkede böyle bir olaya şahit olmak sevindirici

Her ay 1 kere olmak koşuluyla başka atm'lerden de ücretsiz çekim yapılabiliyor. Yani finansbank bulamadın diyelim, gidip Akbank'tan falan istediğin banka atm'sinden para çekebiliyorsun yine ücret almıyor.

Evet 1000 liraya kadar istediğin atmden ayda bir sefer para çekmek ücretsiz

Hiçbir ücret almıyorlar mükemmel bir olay gerçekten.1 sene ayın enparalısı olanlara 59 tl yemek indirimi verdiler bu ay.Gerçekten şapka çıkardığım bir bankacılık bugüne kadar 1 kuruş almadan harika hizmet verdiler.Ülkede böyle bir olaya şahit olmak sevindirici

*SORU 1 : hocam şimdi sizle tasarım alışverişi yaptık diyelim internet üzerinden bana 50 tl yolladınız onu gidip kartla çekebiliyorum değilmi ?

SORU 2 : Enpara hesap numarama biri atmden para yatırabilirmi ?

Soru 3 : Enpara hesabıam başka bankadan eft geçebilirler mi ?

*SORU 1 : hocam şimdi sizle tasarım alışverişi yaptık diyelim internet üzerinden bana 50 tl yolladınız onu gidip kartla çekebiliyorum değilmi ?

1- Evet çekebilirsin.

2- Yatırabilir.

3- Geçebilir.

Enpara da normal bir banka kartı diğer banka kartlarından farkı yok. 18 oldun mu sen ya ne çabuk geçti yıllar. :)

Enpara dediğin banka hesabı zaten.Banka hesabı açıp kart tahsis ediyorlar.Banka hesabına para yattığında kartla gidip çekersin.Iban ve isim verdiğinde atarlar.Havale eft alır gönderirsin hepsi ücretsiz.Sana atmden para gönderenlerde ücretsiz gönderebilirler.Verdikleri encard ile internetten alışveriş yapabilirsin kart vısa ve banka kartı geçmeyip kredi kartı isteyen çoğu sitede kredi kartı gibi de geçiyor

Cevap 1: diğer kartlardan bir farkı yok. Diğer kartlarda her ne yapabiliyorsan bu karttada aynısını yapabilirsin. Hesabına yatan parayı gidip çekebilirsin.

cevap2:evet yatırabilir. En para sana iban ve hesap numaranı veriyor

cevap 3: evet geçebilirler

1- Evet çekebilirsin.

2- Yatırabilir.

3- Geçebilir.

Enpara da normal bir banka kartı diğer banka kartlarından farkı yok. 18 oldun mu sen ya ne çabuk geçti yıllar. :)

oldum be abi bu foruma 14-15 yaşındaydım :)

---------- Spam Engelliyici 15:28 ---------- Önceki Mesaj 15:28 ----------

Cevap 1: diğer kartlardan bir farkı yok. Diğer kartlarda her ne yapabiliyorsan bu karttada aynısını yapabilirsin. Hesabına yatan parayı gidip çekebilirsin.

cevap2:evet yatırabilir. En para sana iban ve hesap numaranı veriyor

cevap 3: evet geçebilirler

Eyvallah hocam çok sağolun

Ben pazar günü başvuruda bulundum dün kuryeye verildi diye mesaj geldi sabah 9 gibi ama bugün yine gelmedi ne zaman gelir bu arkadaşlar ortalama ?

Ben pazar günü başvuruda bulundum dün kuryeye verildi diye mesaj geldi sabah 9 gibi ama bugün yine gelmedi ne zaman gelir bu arkadaşlar ortalama ?
Enpara'nın ilk açıldığı yıllarda 3-4 gün içerisinde bölge temsilcisi direkt kendisi getirmişti. Hatta telefon ile aradığında şuanda verilen adreste bulunmadığımı söylemiştim de sağolsun araba ile benim bulunduğum adrese kadar geldi işlemlerimi halletti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri