Enpara Hesap Bank İsletim Ucreti

• Kullanıcı K.B.A.Ç
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

K.B.A.Ç

Yasaklanmış
Degerli musterimiz , 19.10.2014 ten itibaren bankamizda musterilerimizden 3 ayda bir tahsil edilenHesap İsletim Ucreti 35TL olarak guncellenecektir . Hesap İsletim ucreti muafiyetiniz devam ettigi surece tarafinizdan ucret tahsil edilmeyecektir .

abiler bu ne istir karti alirken bana boyle birsey ddnmedi hatta enpara halkinda bircok konu acildi smdi bizden 35 lira mi alicaklar 3 ayda bir

birisi aciklayabilir mi

Son düzenleme:
O mesaj bana da gelmişti ama yanlış hatırlamıyorsam finansbank hesapları için bu söylenen.Zaten enpara'nın esprisi birçok şeyin ücretsiz olması, eğer senede 140 lira haraç vereceksem bütün paramı çekerim enparada'dan

edit: http://www.finansbank.enpara.com/urunler/vadesiz-mevduat/

Sitelerinde hala ücretsiz yazıyor.

Son düzenleme:
bende ondan supheleniyorum zaten , oyle olursa kapattiririm bos yere para alicak cakal herifler ;)

o kadar tanıtım ve o kadar müşteri kazandılar. sitesinde 0 tl yazıyor.

sadece enpara kullandığına emin misin? yoksa finansbank hesabın mı var?

o kadar tanıtım ve o kadar müşteri kazandılar. sitesinde 0 tl yazıyor.

sadece enpara kullandığına emin misin? yoksa finansbank hesabın mı var?

normal enpara.com hocam musteri temsilcisini arayip sormak lazim aslinda

TEB'den sırf bu yüzden vazgeçtim eğer bunlar da aynısını yaparsa yastık banka çalışırım!

Arkadaşlar bu enpara hiç işletim ücreti almıyor üste kalem + not defteri felan veriyor herkese bu adamlar nasıl kar ediyor bizim 5 kuruş ödemediğimiz karta?

Arkadaşlar bu enpara hiç işletim ücreti almıyor üste kalem + not defteri felan veriyor herkese bu adamlar nasıl kar ediyor bizim 5 kuruş ödemediğimiz karta?
o parayı işletiyorlar hocam.gerek borsa gerek başka işler :)
ve eğer o adamları batırmak istersen tüm üyelerin aynı anda tüm paralarını çekmeleri lazımki ancak öyle batsınlarki banka kurmak için belli birkaçyüz milyon tl sermaye olacakki siz dert etmeyin onlar hertürlü kazanırlar :D

iyide şube yok masraf yok neye göre alacaklarmıs bu ücreti. yanlış anons gibi.

Sen paranı %10 faiz ile bankaya yatırırsın, bankalar alır senin paranı %20 faizle vatandaşa, büyük şirketlere ya da devlete %20 ile borç verir.Yani adamların amacı senin paranı bankaya yatırmanı sağlayabilmek.

Diğer bankaların yaptığı hırsızlık başka bişey değil hesap işletim ücreti olarak onların bize para vermesi gerekiyoken biz onlara veriyoruz devletimiz sağolsun vatandaşı çok koruduğundan böyle oluyo.

kesinlikle böyle bir şey yapamazlar, sözleşmeyi okumadım ama sözleşme de bu tür şeyler yazılıp çizilmiştir.

Degerli musterimiz , 19.10.2014 ten itibaren bankamizda musterilerimizden 3 ayda bir tahsil edilenHesap İsletim Ucreti 35TL olarak guncellenecektir . Hesap İsletim ucreti muafiyetiniz devam ettigi surece tarafinizdan ucret tahsil edilmeyecektir .

abiler bu ne istir karti alirken bana boyle birsey ddnmedi hatta enpara halkinda bircok konu acildi smdi bizden 35 lira mi alicaklar 3 ayda bir

birisi aciklayabilir mi

Sen nasıl hesap açtırdın ki 18 üzeri açılıyorken?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri