Enpara IBAN Değiştirebilir Miyiz?

Battal

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar malum her bandan sonra bir bankadan hesap açıyoruz.Sıkıldım bu işten.Enpara'da ibanımızı değiştirebilir miyiz veya yeni vadesiz hesap oluşturabilir miyiz? Sitesinde "her para cinsinden bir vadesiz hesap açabilirsiniz" diyo kafam karıştı:confused:

yabancı para biriminden istediğin kadar açabiliyorsun diye biliyorum
ama TR hesap açamıyosun anca müşteri hizmetlerini arayıp ibanını değiştirebilirsin

Yanılmıyorsam bir bankacı yakınıma sorduğumda başka bir banka için hesabı taşımak gerekiyor demişti onun için.Mesela A ilçedeki şubeden , B ilçedeki şubeye.

Finansbankta iban degistirmene gerek yok eger o hesaba para gelmeyecekse kapat yenisini ac , butun islemler BEDAVA zaten ...

EN OLMADI hesaplari isimlendir yeni bi tane BIRIKIM HESABI ac , ona YENI ADSENSE yada baska bi isim ile adlandir, 10 taneye kadar birikim hesabi acabilirsin enpara da ve bu harika bir ozellik ...

Birikim hesabi vadeli hesap gibi dursada (gunluk faiz) hesaba para giriis oluyo , o konuda sikinti yok ben adsense den birikim hesabina odeme aldim...

Kullanamsini bilene ENPARA bulunmaz nimet :) ac ac hesabi banlaninca kapat ;)
[MENTION=8554]Battal[/MENTION]

Saol hocam.Müşteri hizmetlerini aradım.Sizin dediğiniz gibi birikim hesabı açıp oraya para geldiğinde vadesiz hesabınıza aktarabilirsiniz dedi.
Finansbankta iban degistirmene gerek yok eger o hesaba para gelmeyecekse kapat yenisini ac , butun islemler BEDAVA zaten ...

EN OLMADI hesaplari isimlendir yeni bi tane BIRIKIM HESABI ac , ona YENI ADSENSE yada baska bi isim ile adlandir, 10 taneye kadar birikim hesabi acabilirsin enpara da ve bu harika bir ozellik ...

Birikim hesabi vadeli hesap gibi dursada (gunluk faiz) hesaba para giriis oluyo , o konuda sikinti yok ben adsense den birikim hesabina odeme aldim...

Kullanamsini bilene ENPARA bulunmaz nimet :) ac ac hesabi banlaninca kapat ;)
[MENTION=8554]Battal[/MENTION]

Paypala alt mail açar gibi enparada da alt hesap tarzı bir şey vardı sanırım

Merak ettiğim telefonla İBAN gerçekten değiştiriyorlarmı konuyu açan bunu deneyip sonuç aldımı?

Telefonla aradım hocam ibanın değiştirelemeyeceğini, fakat isterseniz birikim hesabı açarak yeni bir iban no su elde edebileceğimizi söylediler.
Merak ettiğim telefonla İBAN gerçekten değiştiriyorlarmı konuyu açan bunu deneyip sonuç aldımı?

ana hesap değiştirilmiyor ama alt hesaplar xxxx hesabı adı altında iban alınabiliyor.

Ziraat bankası kullanıyorum şuan tek internet hesabından 2 farklı iban kontrol edebiliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri