EnzarHolding Telefonla Sözlü Beyan maduriyetin giderilecek söyledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayalet301

Kayıtlı Üye
İphone 7 Dolandırılıcığı EnzarHolding Adı Altında konu açmıştım. Arkadaşım için.

Adamlarla arkadaşım görüşmüş, şikayet konusu yüzünden askıya alındığı şimdi ise ürünün yola çıktığı konuyu forumdan kaldırılsada halen google arama sonuçlarında çıktığından dolayı. Yeni konu açmasını istemişler arkadaşımdan.

Sonuç : İphone 7 plus 128 gblık ürün yola çıkmış. Magduriyetin şuan için sözlerle giderildiği gözükmekte.

Arkadaşım iphone 7 plus 128 gb eline ulaştığı vakit. Forumda delil olarak paylaşacaktır.

Değerli forum üyeleri ve arkadaşlarım lütfen konuya hiç kimse cevap yazmasın. Konunun açılmasının sebebi enzarholding telefon görüşmleri ile vermiş olduğu sözlü beyanda magduriyetin giderildiği iphone 7 128 plus yola çıktığı söylemiştir.

EnzarHolding adı altındaki şahışların kaçak yeri kalmayınca artık işin foyası çıktı :) Arkadaşım dolandırıldı.

E3Mjov.jpg

jBRdZ9.jpg

2j4pAL.jpg

B8gjYV.jpg

Son düzenleme:
Yorum istememişsin çok istersen sildirirsin yorumu. Öyle bir şirket holding yok bunu buraya ekliyimde.

gönderecek adam en başta gönderirdi kendi ağzınızla üstüne bir daha para istedi demediniz mi ? bas bas dolandırıcıyım diye bağırıyor herif.Hiç inandırıcı değil amacı bir adet göndereyim şikayet konusu kalksın başkalarını dolandırmam engellenmesin olabilir.Yola çıktığıda muamma kendi zararınız karşılansa bile milleti dolandırmasına olanak sağlamayın

siteden alışveriş yapanlara geçmiş olsun bidaha iyice araştırmadan alışveriş yapmazlar inş. sitenin domain yaşı bile 1 ay nasıl bi güven duygusu var sizde hayret, domainde holding kelimesi geçiyor diyemi böyle bir güven oluşuyor acaba

Değerli forum üyeleri ve arkadaşlarım lütfen konuya hiç kimse cevap yazmasın. Konunun açılmasının sebebi enzarholding telefon görüşmleri ile vermiş olduğu sözlü beyanda magduriyetin giderildiği iphone 7 128 plus yola çıktığı söylemiştir.

Tamam ..

Yorum istememişsin çok istersen sildirirsin yorumu. Öyle bir şirket holding yok bunu buraya ekliyimde.

Benimde baktığımda öyle bir holding bukadar sıradan tema sitenin title (başlık) Mutluluğun formülü :))) satış sitesinde bu başlık yazılmaz Anlayana tabi :D

gönderecek adam en başta gönderirdi kendi ağzınızla üstüne bir daha para istedi demediniz mi ? bas bas dolandırıcıyım diye bağırıyor herif.Hiç inandırıcı değil amacı bir adet göndereyim şikayet konusu kalksın başkalarını dolandırmam engellenmesin olabilir.Yola çıktığıda muamma kendi zararınız karşılansa bile milleti dolandırmasına olanak sağlamayın

Farkındayım hocam.Bana kalsa konuyu açmam. Gönderin ürünü elime ulaşsın daha şikayet ettiğim konu aldında derdim... ya arkadaş ben şikayet ettimde , adam haklı çıktı ahanda ürünü göndermişler şeklinde hak veririm...

siteden alışveriş yapanlara geçmiş olsun bidaha iyice araştırmadan alışveriş yapmazlar inş. sitenin domain yaşı bile 1 ay nasıl bi güven duygusu var sizde hayret, domainde holding kelimesi geçiyor diyemi böyle bir güven oluşuyor acaba

Tamamen telefon severlik olayı...Hani derlerya adamın gözünü aşk bürümüş.

Teşekkürler hocam.

Not : Şahsi olarak söylecek çok sözüm var. Malesef konuyu görüp arkadaşa bahane bulmasınlar diye konu içeriğini bile özenle yazdım. Kimseye hak geçmesin :)

Lütfen Yazmayalım.... Eninden Sonunda hak yerini bulacaktır.

İstediğin üzere yazmıyorum birşey.
Tamam yorum yok.
:cool:

Evet Arkadaşlar düşüncelerinizi yazın.Arkadaşım bu konudan sonra iletişime geçmiş. Mesajlarları ekledim. Telefonlada görüşme yapmış.

Karaktersizler kredi kartından neden az limit var.(argo konuşmalarını yazmıyorum) en az sen dolandırıldın sitedeli yorumlara baksana şeklinde giden konuşmalar.

Artık sizlerde düşüncelerinizi yazın arkadaşlar bundan sonra başka biri dolandırılmasın.

Resmen ALO SAVCIMISINIZ... PEKİ SEPETİ SALIYORUM ALIN TÜM PARAMI demiş arkadaşınız. geçmiş olsun .. 50 100 tl ucuza alacağım diye çarpılmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri