Epilasyon Aleti hakkında

Captain Price

Kayıtlı Üye
Bu konuyu nezamandır açmak istemişimdir, evdekilere bu durumu söylemeye utanıyorum :)
Benim yüzümde sakal çevresinde biraz kıllar var, her tıraş olduğumda cımbızla alıyorum, cımbız uğraştırıyor, acaba bildiğiniz erkekler için yüzden kıl alma aleti falan varmı epilasyon aleti falan, cımbız gibi kılları derinden alan

teşekkürler

Bu konuyu nezamandır açmak istemişimdir, evdekilere bu durumu söylemeye utanıyorum :)
Benim yüzümde sakal çevresinde biraz kıllar var, her tıraş olduğumda cımbızla alıyorum, cımbız uğraştırıyor, acaba bildiğiniz erkekler için yüzden kıl alma aleti falan varmı epilasyon aleti falan, cımbız gibi kılları derinden alan

teşekkürler

bu sorun bendede var. kimileri sen ben gibi sorun ediyo kimileri etmiyo. berberde ağda ve iple aldırabilirsin yanakları yada ağda makinesi ve ağda alıp kendinde yapabilirsin. dediğin şekilde yanak kılları için epilasyon aleti hiç duymadım..

bende de var hiç sıkıntı etmiyorum. Ama arkadaşım makine ile aldığı için sakalı uzadığı zaman çok sırıtıyor.

teşekkürler

Braun 820 Face Epilasyon

Epilasyon aleti kıl dönmesi yapar bilginiz olsun. Daha sonralari çirkin bir görüntü oluşur ve onu yok etmek icin 15-20 seans lazer tedavisi almak zorunda kalırsınız. Saglam güvenilir bir lazer epilasyon merkezine gidin en fazla 7-8 seansta is bitiyor. Seans ücreti en en baba yerde 100 tl.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri