Erar Network

nicholaihel

Kayıtlı Üye
Erar Network Yayın Hayatına Başladı

100 Dolu Kanal Sokan Arkadaslara 100 Kanallık Kaynak Cizgi Film Listesi Kampanyası

r1Z9Uju.png
Recstudios Kalitesi

r1Z9Uju.png
1 Kanalınız Olsa Bile %80 Kazanç Paylaşımı

r1Z9Uju.png
10 Kanal ve Üzeri Kanal Bağlayacağına Söz verenlere Recruiter olma imkanı

Site: Erar Network

Kanallar 1 Gün içinde 24:00 e kadar onaylanır.

Ödeme limiti pp ye 1$

Adult Haric Her Kategori Kabul

Haydi Durmayın Sizde Erar Network ile Ekstra Kazanmaya Başlayın​

Son düzenleme:
şu kadar izlenim şu kadar abone gerek filan yazmadıgına göre boş kanallarıda alıyorsunuz sanırım?

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] hiçbir şart olmadan yüzde 85 pay veriyor..siz anca 50 kanal bağlarsak dahi 80 veriyorsunuz
farkınız nedir

şu kadar izlenim şu kadar abone gerek filan yazmadıgına göre boş kanallarıda alıyorsunuz sanırım?

Normalde Boş Kanalları Almak istemiyor ancak, Sahibiyle gercekten cok iyi anlastık ve Calıstıgım Arkadaslar Kabul edildikten hemen sonra yükleyeceklerine söz verdikleri sürece kabul ettiriyorum, sıkıntı olmuyor su anda günde 50 den fazla kanal girisi oluyor partnere bu sekilde.

Cok tesekkurler hocam her zaman beklerim.

Hayırlı olsun bol kazançlar.

Çok teşekkürler hocam desteğiniz için sağolun.

[MENTION=12222]bbs1[/MENTION] hiçbir şart olmadan yüzde 85 pay veriyor..siz anca 50 kanal bağlarsak dahi 80 veriyorsunuz
farkınız nedir

Hocam Açıkcası herkesin calısma sistemi farklıdır, ben sadece saglam spammer arkadaslarla calısmak istiyorum, Onlar da rec hesabından hepsini gormeyi istiyor genelde, hepsini %85 yaptıgımda partner sirken sıkıntı cıkaracagını dusunuyorum, Bu arkadaslarla beraber cok kazanan kanallarını %80 e cıkarıp az kazandıranları %70e bırakacagım boylece az kazandıranlar toplamda %80 verirken asıl kazanc saglayan kısımdaki kanallardan %90 alacaklar.

Son düzenleme:
3 5 dolar kazanıyoruz 1dolar alt limitse deneyelim partnerinizi hayırlı olsun :D

Recstudios olmanın dediğiniz oranlar dışında nasıl bir faydası var ? Partner onaylarımızı kendimiz yapabiliyor muyuz ? Eklediğimiz kanalları siz görebilcekisiniz ? Son olarak hub ve recstudios arasında tam olarak fark nedir ?

kapanan kanalın ödemesi yapılıyo mu?
telif geldimi partnerden atılıyoz mu ? atılıyosak ödeme yapıyolar mı?
bide onay yetkiniz varmı ben skype dan size 50 kanal bağlıyorum onaylayın dediğimde hemen onaylayabilirmisiniz ?

Sagolun hocam :)

3 5 dolar kazanıyoruz 1dolar alt limitse deneyelim partnerinizi hayırlı olsun :D

Her zaman beklerim hocam :)

Recstudios olmanın dediğiniz oranlar dışında nasıl bir faydası var ? Partner onaylarımızı kendimiz yapabiliyor muyuz ? Eklediğimiz kanalları siz görebilcekisiniz ? Son olarak hub ve recstudios arasında tam olarak fark nedir ?

Benim Hub ım da olmanızın faydası, normalde 3 gunde davet gelirken benim hub ım da surekli calısan arkadasnlar 1 gun icerisinde gondertmeye calısıyorum + olarak %10 ekstra alacaksınız, inanın sizin kanallarınızın kaynaklarına ihtiyacım hic yok, hatta 100 kanal üstü sokan arkadaslara 100 kanallık kaynak da gonderebilirim.

kapanan kanalın ödemesi yapılıyo mu?
telif geldimi partnerden atılıyoz mu ? atılıyosak ödeme yapıyolar mı?
bide onay yetkiniz varmı ben skype dan size 50 kanal bağlıyorum onaylayın dediğimde hemen onaylayabilirmisiniz ?

kapanan kanalların simdiye kadar odemesini yaptılar, telif geldiginde atmıyorlar ancak 2 telif 1 dunya engelinde diger partnerlerde oldugu gibi para kazanma gidiyor, eger 50 kanal sokacaksanız hergun, ben ilk onaylarını yapıp partner sahibine whatsapp dan yazdıgım anda uyanıksa onaylıyor anında.

1-kapanan kanalları ödermi
2-ödeme aralığı nedir.

Fix soru,

Kapan kanalları ödüyor musunuz?

Ödüyorsanız ne zaman ve ayrı bir kesinti var mı?

her kanala tek tek dashboard vermeseydi düşünülebilinirdi ama zor oluyor her kanala 1 dashboard

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri