EricH

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lidersu

Kayıtlı Üye
Web sitesi
filmhddiziizle.com
bu kişiden kanal filan almayın 4 kanal alacaktım dahada vercek 4 hafta oldu 3 gün diyodu 4 hafta oldu daha vercek mesaj atıyom mesajlara cevap vermiyorrrrrrrrrr

Bu nasıl konu açış arkadaş.................forumu bebe kreşine çevirdiniz yahu

her işin bi edebi var şekli var arkadaş...şikayetin varsa iligli bir başlık vb yaz...

kardes adam açamamıştır yada parası yoktur bence 4 lira için kimse kimseyi bu kadar eleştirmesin benim düşüncem tabi . gecenki gibi tunahanın durumu olmasın. bence konu gereksiz . buraya yazana kadar adminlere yazsaydın

arkadaşın durumuyla ilgilibir gelişme varmıdır acaba 175 tl ödeme yaptım arkadaşa kanalları teslim etmesi gereken sürenin üstünden bir hafta geçti ama hala ses seda yok

En son 21.08.2014 tarihinde giriş yapmış sanırım bir sorun var. Skype adresini veya iletişim bilgilerini bilen bir arkadaş kendisine ulaşabilir mi?

skypesi bende ekli ama malesef skypede de online olmuyorr umarım önemli bişey yoktur saglık felan gibi eger öyle bişeyse ben şikayetimi geriçekebilirim ama çıkıpta gereksizz bir neden den dolayı bukadar süre beklettiyse arkadaş banlanması talebindeyim

En son 21.08.2014 tarihinde giriş yapmış sanırım bir sorun var. Skype adresini veya iletişim bilgilerini bilen bir arkadaş kendisine ulaşabilir mi?

Kendisiyle muhabbet etmiştik bir ara o günden beridir girmiyor skype ye yaklaşık 1 hafta geçti üzerinden bir kız mevzusu vardı isyanlardaydı arkadaş

Kendisiyle muhabbet etmiştik bir ara o günden beridir girmiyor skype ye yaklaşık 1 hafta geçti üzerinden bir kız mevzusu vardı isyanlardaydı arkadaş

aynısını bana da demişti bir önceki siparişimde ama bence geçerli bir sebepp degil bu kadar süre bekletmesi içinn bana göre

skypesi bende ekli ama malesef skypede de online olmuyorr umarım önemli bişey yoktur saglık felan gibi eger öyle bişeyse ben şikayetimi geriçekebilirim ama çıkıpta gereksizz bir neden den dolayı bukadar süre beklettiyse arkadaş banlanması talebindeyim

aynen hocam size katılıyorum

bu üçkagıtcı dolandırıcı kişinin banlanması gerekmiyormuydu acaba ?
şimdiye kadar neden banlanmadıgını ögrenme şansım varmıdır

Başlığını açmadım ama benim şifresini değiştirmediğim kanallarımı başkalarına satmıştı. İlahi Erich. Nereden aklına geldi bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri