Erotik İçerik Youtube ve Adsense

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben etkileyeceğini düşünmüyorum.Fakat video'da reklam cıkarmama gibi bir durum söz konusu olabilir

Kısa sürede "YAŞ KISITLAMASI" geliyor.

1. Reklam çıkmıyor.
2. Belirli gün sonra kural ihlali alıyorsunuz.
3. İkinci ihtar arkasından geliyor.
3. Gün hesabınız(kanal) banlanmıştır.

Kesinlikle en fazla 2-3 hafta kalıyor ve banlanıyor. Sürekliliği yok.

Adsense'ye etkisi olabilir mi?

1. Elbette olabilir çünkü hizmet koşullarını okursan bununla ilgili bilgiler var. Bu tarz içerikler sözleşme fesh sebebi olarak geçiyor.
2. Bu diğer kazançlarını da etkiler hesabın kapanırsa haliyle.
3. Belirli yorum ve beğenme sayısına ulaşınca video direkt uyarı alıyor. Yani uzun süreli asla iş yapamazsınız bu tarz videolarla.

Eğer süreklilik istiyorsanız bu tarz videolar sizlere zarar verecektir.

1. Reklam çıkmıyor.

1. Elbette olabilir çünkü hizmet koşullarını okursan bununla ilgili bilgiler var. Bu tarz içerikler sözleşme fesh sebebi olarak geçiyor.
3. Belirli yorum ve beğenme sayısına ulaşınca video direkt uyarı alıyor. Yani uzun süreli asla iş yapamazsınız bu tarz videolarla.

Hocam bu tarz videolar bazen bakıyorsun yıllar önce yüklenmiş ve milyonlarca kez izlenmiş yani o videoları yükleyenler ne yapıyor da video uyarı almıyor

1. Reklam çıkmıyor.

vala dun aksamda söledim 1.5 - 2 ay oldu bu tur videolarla urasıor editliorum ve 3 kanalım var erotik uzerine daha 1 uyarı dahi almadım reklamlarda catır catır cıkıor nasıl oluorsa artık ..?

bende ki şans demek ki

Hocam bu tarz videolar bazen bakıyorsun yıllar önce yüklenmiş ve milyonlarca kez izlenmiş yani o videoları yükleyenler ne yapıyor da video uyarı almıyor

Hocam genelde İngilizce olmuyor bu tarz videolar. Bence inceledim. Farklı dillerdekilerde normal olabiliyor. Denetimsizlik var oralarda biraz. Ama kazanç getirmiyor. Düşün diğer dillerde 0.01 0.02 reklam ücretleri oluyor. Sadece hit görürsün para göremezsin.

İngilizcede çatır çatır yersiniz. Yemez yemez sonrada adsenseyi kaybederseniz şaşmayın Öpüverir youtube:)

vala dun aksamda söledim 1.5 - 2 ay oldu bu tur videolarla urasıor editliorum ve 3 kanalım var erotik uzerine daha 1 uyarı dahi almadım reklamlarda catır catır cıkıor nasıl oluorsa artık ..?

bende ki şans demek ki

:)ARkadaşda sen gibi diyordu bunu dediği ertesi gün gümledi. Şansına olmuş olabilir. Yakalarlarsa öperler. Dua et ads gitmesin.

Gereksiz ve tartismaya yol acacak mesajlar silinmistir.

Lutfen birseyler paylasirken,hem forum huzuru hem kendi huzurumuz ve cevremizden alacagimiz tepkileride dusunerek bu tur dikkat cekici konularda ozenle konu acmaya calisalim.

Bir dahaki sefere,erotik yada +16 +18 turu video linki paylasan yada konusunu acanlar forumdan uzaklastirilacakdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri