Erotik Kategori hakkında sorularım

D
  • Kullanıcı DaB
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

DaB

Guest
Merhaba. Frikik videoları üzerine çalışmayı denemek istiyorum. Mutlaka tecrübeleriniz uzun süre uğraşarak edinilmiştir ve paylaşmak istemezsiniz. Fakat bana ara gazı verirseniz kalan yolu daha az benzin harcayarak gidebilirim :D (Saçma bir benzetme oldu kabul) İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

Sorum şu : Elimde binlerce video var (kendim kesmiştim zamanında başka sebeplerden) ve hiç biri youtube'da yok.

Frikik videoları çalışayım diyorum. Ne yapmalıyım sizce ?

Frikik videodan kastım şu ; biliyosunuz halkımız biraz cinselliğe aç. Televizyonda gösterilen RTÜK'ün bile bişey demediği görüntüler iyi izleniyor.Örnek vermek için yazıyorum ( Bülent ersoy bacak dekoltesi frikik)
Veya diyelim youtube'da hiçbir engelle karşılaşmadım. Videosunu koyduğum kişiler (Türk ) Bana görüntülerimi bu başlıkta başka amaçla kullanıyorsun diye dava açabilir mi ?

Videolara kayan yazıyla blog adresimi vs yazmayı düşünüyorum. Böylece video çalınsa bile en azından blog reklamım yapılır ve kayan yazı olduğu için zor silinir , uğraşmazlar.

Son olarak : Bu tür videoları yüklerken yaş kısıtlamasını aktifleştirmelimiyim ?

değinmediğim fakat söylemek istediğiniz bir konu varsa onuda yazarsanız sevinirim.

Dini Video Ekleyen Hem Para Kazanır Hemde Hayra Vesile Olur ,
Erotik Ekleyen Hem yotubede Kaybeder , Hemde Öteki Tarafta :)

Arkadaş kaç defa yazıldı kaç defa çizildi bu katagoride adsenseyi riske atıyorsunuz !!!

Erotik katagori para kazanmasını açmadığın sürece izlenir :)

yaş kısıtlaması açarsan para kazanmaz
2 güne topluluk yer
günaşırı silip tekrar yükleyerek vurkaç yaparsan belki olur ama hiçbir videon parası açıkken 1 haftayı çıkaramaz

ben deniyorum son günlerde sayfa to %0,25 çok aşırı düşük

Dini Video Ekleyen Hem Para Kazanır Hemde Hayra Vesile Olur ,
Erotik Ekleyen Hem yotubede Kaybeder , Hemde Öteki Tarafta :)

ikincisine katılıyorum , birincisi içinse kazanılan parayla da bi dilenciye camiye bağış yapılmalı bence..5 lira 5 liradır..ha videoyu kendimiz çekiyosak o başka

hey Allah'ım Yorumlara bak, Forumda bayanda var beyler konuşmalarınıza dikkat edin.+18 baslığı altında yorum atan +16 İnsanlar !!

sayfa to yerlerde sürünüyor bu alanda

Haha videolari %50 %50 boluselim olay basit yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri